Outfit: I Need a Beach

Some serious body positivity vandaag, want ik wil je vandaag mijn allernieuwste bikini laten zien. Voor de zomer – die hopelijk nu toch wel echt voor de deur staat – kreeg ik een pakje opgestuurd van Veritas, met een paar items waarmee ik helemaal klaar ben voor een dagje aan het strand. Oké, en nu nog zon en hoge temperaturen! Lees snel verder om mijn nieuwe bikini te zien. 

Ik ben volledig klaar voor een warme zomer! Mijn bikinizonnebrilpareo en tas komen uit de Beach Shop van Veritas.

Zelf ben ik helemaal fan van streepjes, dus deze bikini leek wel voor mij gemaakt. Hij past perfect en ziet er mooi uit, en de mesh- en glitterdetails maken hem helemaal af. Ik vind het altijd heel moeilijk om een bikini te vinden die mij past, omdat mijn boven- en onderstuk een verschillende maat hebben, maar bij deze was dat eigenlijk niet het geval. Dat komt volgens mij vooral doordat hij zo stretchy is, en dat maakt hem ook meteen heel comfortabel!

Ik vind het zalig om zonnebrillen te verzamelen, en dit bruine model had ik nog niet in mijn collectie. Hij heeft ronde glazen en een tortoise print op het montuur. Ik vind vooral de metalen studs heel cool!

De pareo heeft hetzelfde streepjesmotief als mijn bikini, en is dus perfect om mee te nemen naar het strand als je jezelf een beetje wil bedekken. De stof is licht en zacht, en hij heeft superschattige kwastjes aan de randen.

Ik denk dat ik de tas het allerleukste vind aan mijn outfit: een rieten tas is ideaal voor het strand, en deze heeft een ritssluiting om je spullen veilig te houden. De pomponnen zijn echt té leuk, en passen opnieuw perfect bij mijn bikini.

Als ik mijn slippers zie, moet ik altijd een beetje lachen. Ik vind ze wel cool, maar ook wel een beetje belachelijk. Mijn redenering achter mijn aankoop: ik ben een kleintje, dus een dikke zool is altijd gepast. Uiteindelijk ben ik er wel heel blij mee, want ze zijn heel comfortabel!

Bikinitop en –slip: Veritas // Zonnebril: Veritas // Pareo: Veritas // Tas: Veritas // Slippers: Calvin Klein

Heb jij al een bikini voor de zomer?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

16 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.