Rimmel Wonderfully Real Extreme Black Mascara

Het werd weer eens tijd om het eens te hebben over een nieuwe mascara, dus vandaag probeer ik samen met jullie de Rimmel Wonderfully Real Extreme Black Mascara uit. Met deze mascara hoef je het niet meer te faken, want hij zou je een valse wimper-look geven die ook natuurlijk is. Ik heb eerder de “normale” zwarte Wonderfully Real mascara. Ben je benieuwd naar de Extreme Black variant van de mascara? Lees dan snel verder!

De Rimmel Wonderfully Real Extreme Black Mascara ziet er best cool uit vind ik, de huls heeft een vorm die je bij geen enkel ander merk ziet. De normale zwarte Wonderfully Real mascara is felroze van kleur, en de Extreme Black is donkerpaars met roze letters. Hij valt zeker op!

De mascara zou je wimpers het effect geven van valse wimpers, zonder er onnatuurlijk uit te zien. Ik vind een goede mascara echt belangrijk, en omdat ik valse wimpers aanbrengen een beetje teveel gedoe vind lijkt deze mascara me ideaal.

Het borsteltje heeft fijne siliconen haartjes. Dat vind ik fijn, want de meeste van mijn favoriete mascara’s hebben een soortgelijk borsteltje.

Op de foto hierboven draag ik geen mascara.

Ik ben een erg “harig” persoon, en het voordeel daarvan is dat mijn wimpers best lang en vol zijn. Een goede mascara blijft onmisbaar, vind ik, dus laten we de Rimmel Wonderfully Real Extreme Black Mascara proberen!

Hierboven heb ik de Rimmel Wonderfully Real Extreme Black Mascara aangebracht.

Het borsteltje grijpt mijn wimpers goed vast, maar doordat de formule vrij vloeibaar is vind ik dat de mascara mijn wimpers niet heel gemakkelijk separeert. Op zich vind ik dat niet heel erg, want ik hou wel van een beetje “spinnenpooteffect”. Qua volume zit hij wel goed: mijn wimpers zien er dik en lang uit, en de krul is erg mooi.

Tip: als je wimpers aan elkaar kleven na het aanbrengen van je mascara, wacht dan even tot de mascara droog is, en borstel je wimpers daarna even door met een schoon mascaraborsteltje of een spooley

Pluspunten

  • Betaalbaar
  • Gemakkelijk te verkrijgen bij de drogist of online
  • Veel volume
  • Intens zwart effect

Minpunten

  • Vloeibare formule, waardoor mijn wimpers een beetje samenkleven

Conclusie

De Rimmel Wonderfully Real Extreme Black Mascara geeft zeker een dramatisch effect! Als je op zoek bent naar een mascara die je oogopslag intens zwart maakt, en je wimpers volume en lengte geeft, is deze mascara echt iets voor jou. Hou je meer van natuurlijke wimpers, dan vind je deze misschien iets té heftig. Ik vind het resultaat wel heel mooi, al ga ik na het aanbrengen van de mascara soms nog wel eens door mijn wimpers met een schoon borsteltje.

De Rimmel Wonderfully Real Extreme Black Mascara is verkrijgbaar bij de drogist (€14,99) of online (€9,29 op Bol.com).

Wat vind jij van het effect?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.