Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Moisturizer

Wat een ongelooflijk lange naam heeft hij, de Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Moisturizer. Misschien is dat omdat hij je huid ook héél lang gehydrateerd zou houden: wel 72 uur lang, zelfs nadat je je gezicht hebt gewassen. Dat klinkt wel heel veelbelovend, vind ik, dus ik nam de proef op de som. Mijn huid is soms echt droog, dus een hydratatieboost is zeker welkom. Lees snel verder als je wil weten wat ik vind van de Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Moisturizer. 

Dit kleine doosje bevat wel 72 – ja, tweeënzeventig – uur hydratatie voor je huid, als dat niet indrukwekkend is! De Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Moisturizer heeft auto-replenishing technologie die een eigen bron van water creëert om je huid steeds opnieuw van vocht te voorzien. Daarna houdt hij dat vocht ook vast, zodat je huid er gezond en stralend blijft uitzien.

De Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Moisturizer is verkrijgbaar in vier formaten. Dat is wel fijn, want het kleinste potje bevat 15ml en is dus ideaal om het effect eens uit te proberen. Bovendien vind ik hem niet heel duur voor een product van Clinique.

De formule bevat hyaluronzuur, dat erom bekend staat heel hydraterend te zijn: het kan tot 1000 keer zijn eigen gewicht in water vasthouden. Verder bevat hij ook humectanten, a.k.a. vochtinbrengers, die vocht in de huid brengen en het ook daar houden.

Wat is nu juist die auto-replenishing technologie? Dit is wat Clinique erover vertelt:

Door toegevoegde caffeïne krijgt het “waterpompje” van je huid een kickstart, en begint het te werken. Geactiveerd aloë-verawater is positief en negatief geladen en zorgt voor een circulatie van het water.

Conclusie

Ik heb de Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Moisturizer nu al een paar keer gebruikt, en hoewel hij wel 72 uur hydrateert, heb ik hem elke ochtend aangebracht. Mijn huid voelde inderdaad heel gehydrateerd aan, en zelfs met het warme weer droogde mijn huid niet uit. Dit product doet me denken aan een masker dat ik vroeger altijd gebruikte als mijn huid droog was, maar dat tegenwoordig niet meer te koop is. Ik ben dus keiblij, want mijn huid is regelmatig droog, en deze Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Moisturizer is echt héél intens hydraterend. Mijn huid is stralend en glanst zelfs zonder highlighter. Wauw.

Heb jij soms last van een droge huid?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.