Outfit: Urban Active

Ik ben niet echt een sportieveling, maar ik vind het wel leuk om thuis aan yoga of pilates te doen. Soms vind ik het moeilijk om mezelf te motiveren, en heb ik een beetje hulp nodig. Met een coole sportoutfit wordt bewegen net wat leuker. Op de webshop van Graffitibeasts vond ik wat ik nodig had, en met een originele insteek: ze maken sportkleding met prints van bekende graffitimuren over de wereld. Ik bestelde twee outfits, en vandaag wil ik je ze graag tonen. Benieuwd waarin ik tegenwoordig sport? Lees snel verder!

Beide outfits zijn van Graffitibeasts. Wat ik leuk vind aan de webshop, is dat ze een originele match tussen kunst en fashion hebben gevonden en daardoor unieke items maken. Alle kleding is gebaseerd op een graffitikunstwerk van ergens op de wereld. Ik koos twee sets uit met een legging en een top, en natuurlijk kan je ze mixen en matchen.

De eerste outfit is gebaseerd op een kunstwerk van Mr. Wany, in Milaan in Italië. Deze print is vrij donker, en ziet er heel stoer uit. Hij heeft een beetje weg van camouflageprint, waar ik zelf een supergrote fan van ben. Ik koos voor de Legging Inverse, die heel fijn en strak zit, en alles dus goed onder controle houdt, en de Spider top, die achteraan gekruiste bandjes heeft.

Mijn tweede set heeft de print van een kunstwerk van Telmo & Miel in Nederland, en vind ik zelf ook prachtig. Ik hou van lichte, frisse kleuren, en deze set ziet er zacht, maar tegelijkertijd ook stoer uit. Deze set koos ik voor de geometrische stijl, en de turquoise details. Ik koos de classic legging, die iets zachter en soepeler van stof is dan de Inverse legging, en de Leopard top.

De items van Graffitibeasts zijn ideaal om in te sporten, maar kan je natuurlijk ook gewoon in het dagelijkse leven dragen. Combineer een legging met een simpele top of een trui voor een casual, sporty look!

Inverse Legging Mr. Wany // Top Mr. Wany // Legging Telmo & Miel // Top Telmo & Miel

Welke van de twee outfits vind jij het leukst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.