Brows on fleek met Bobbi Brown

Wenkbrauwen kunnen veel definitie geven aan je gezicht, en daarom vind ik het zo fijn om wenkbrauwproducten uit te proberen. Onlangs kreeg ik een pakketje van Bobbi Brown opgestuurd, met een aantal van hun wenkbrauwgoodies. Mijn wenkbrauwen konden wel een upgrade gebruiken, dus met veel plezier probeerde ik de producten uit. Vandaag vertel ik je er alles over, dus lees snel verder als je benieuwd bent! 

Ik probeerde deze drie Bobbi Brown wenkbrauwproducten uit: de Brow Kit in de kleur Light, de Waterproof Brow Shaper, en de Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil.

Het is niet de allereerste keer dat ik iets van Bobbi Brown probeer, maar het is zeker een van de eerste keren. Bobbi Brown heeft superfijne producten, van professionele kwaliteit. De verpakkingen vind ik prachtig, ze hebben zo’n mooi logo en alles ziet er stijlvol en luxueus uit.

Ik begin met de Brow Kit, een schattig doosje met twee tinten wenkbrauwpoeder, een klein kwastje en zelfs een miniversie van een pincet. De tools in het doosje zijn fantastisch, en het pincetje is handig om mee te nemen. Het kwastje is ook wel handig, maar ik gebruik toch liever een groter exemplaar, dat ligt beter in de hand.

Op de foto hierboven zie je mijn wenkbrauwen in hun natuurlijke staat. Ze zijn wel vol, maar hebben niet echt model en de haartjes staan ook alle kanten op.

Hierboven heb ik mijn wenkbrauwen bijgewerkt met de Bobbi Brown Brow Kit. Ik gebruikte de lichtste kleur aan de binnenkant van mijn wenkbrauw (rechts op de foto) en de donkere kleur langs de buitenkant.

Het poeder geeft een zacht resultaat en het lijkt wel alsof mijn wenkbrauwen van nature on fleek zijn. De poeders hebben stevig pigment, en zijn gemakkelijk om mee te werken. Vooral tussen de wenkbrauwhaartjes blijft het poeder goed zitten.

Het Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil is een wenkbrauwpotlood dat achteraan een borsteltje heeft. Wenkbrauwpotloodjes zijn handig en snel, en ik probeerde het potlood in de kleur Blonde.

Het potlood heeft een schuine punt, waardoor je nog gemakkelijker een perfecte wenkbrauw tekent, en het zou wel 16 uur blijven zitten omdat het waterproof is.

De Waterproof Brow Shaper is een wenkbrauwgel in een schattig flesje. De gel brengt je wenkbrauwhaartjes in model, en houdt ze ook de hele dag op z’n plaats. Wenkbrauwgel is voor mensen als mij een echte musthave, want mijn wenkbrauwhaartjes staan alle kanten op.

Hierboven heb ik mijn wenkbrauwen bijgewerkt met het Perfectly Defined Long-Wear Brown Pencil én de Waterproof Brow Shaper.

Het resultaat: perfecte wenkbrauwen, en de haartjes zijn helemaal in model. Het wenkbrauwpotlood is ontzettend gemakkelijk in gebruik, en het effect is natuurlijk en zacht. Ook over de Waterproof Brow Shaper ben ik enthousiast: hij voelt niet plakkerig of “krokant” aan, en houdt mijn haartjes de héle dag perfect in model.

Pluspunten

  • De Brow Kit heeft een minipincet en een klein kwastje
  • De poeders van de Brow Kit zijn stevig gepigmenteerd en geven een zacht effect
  • Het Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil is gemakkelijk om mee te werken en van uitstekende kwaliteit
  • Het potlood gaat best lang mee, wat niet altijd het geval is met potloodjes als deze
  • De Waterproof Brow Shaper houdt de haartjes goed vast

Minpunten

  • De Waterproof Brow Shaper bevat niet heel veel product
  • De producten zijn niet goedkoop (al vind ik ze wel hun geld waard)

Conclusie

Ik ben zeker te spreken over de wenkbrauwproducten van Bobbi Brown. Mijn favoriet is het potlood en de brow gel, met deze twee is het zo gemakkelijk om je wenkbrauwen snel on fleek te krijgen. De producten zijn niet goedkoop, dat is voor mij het grootste nadeel, maar ik vind ze zeker hun geld waard. Bekijk het als een investering in je wenkbrauwen!

Gebruik jij het liefst poeder of een potlood om je wenkbrauwen bij te werken?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.