Perfect beschermd tegen de zon met Paula’s Choice

De kans is groot dat je het ondertussen al beu gehoord bent, maar ik blijf het herhalen: je moet je huid beschermen tegen de zon! Als je het niet doet om huidveroudering tegen te gaan, doe het dan zodat je huid niet verbrandt en zodat je het risico op huidkanker niet onnodig vergroot. Tegenwoordig zijn er gelukkig veel producten die je huid verzorgen én beschermen tegen de zon. Uiteraard heeft Paula’s Choice ook een hele lijn aan zonnebeschermingsproducten, en die wil ik je graag laten zien, én ik geef ook een pakketje weg! Lees snel verder.

Paula’s Choice is één van mijn top vijf favoriete skincare merken. Het is het merk van Paula Begoun, en die vrouw heeft mijn kijk op huidverzorging een paar jaar geleden enorm veranderd. Sinds ik haar boek las, is mijn huidverzorging er een stuk op vooruit gegaan, en nu is mijn huid in topconditie.

Een van de grootste dingen die zij altijd verkondigt is dat je je huid moet beschermen tegen de zon. Daarom was ik al meteen heel enthousiast over de producten met SPF, en wil ik ze ook graag weggeven aan mijn volgers!

Suncare Zonnebrandcrème SPF50

Ik smeer mijn gezicht elke dag in met een SPF van minstens 30, en meestal zelfs 50, en deze oranje tube kan je zowel gebruiken op je gezicht als op je lichaam. Het ultieme beschermingsproduct, dus, om mee te nemen op reis, of in je handtas. De crème heeft een matte finish, en maakt mijn gezicht niet vet en begint niet te glimmen. Het is een topproduct, maar ik had niets minder verwacht van Paula’s Choice.

Skin recovery Dagcrème SPF30

Deze voedende dagcrème bevat antioxidanten, en beschermt de droge huid tegen de zon terwijl ze haar verzorgt. Breng je zonnebescherming altijd aan als laatste stap in je huidverzorgingsritueel: na je dagcrème, nét voor je make-up. De zonnefilters in deze dagcrème beschermen je huid tegen uv-A en uv-B, en dus tegen huidveroudering en roodheid veroorzaakt door de zon.

Ook je lippen kunnen wat extra bescherming gebruiken, en daarom bracht Paula’s Choice een Anti-Aging Lipgloss met SPF40 uit. Je kan hem alleen gebruiken, want hij heeft een subtiele roze tint, of over een lipstick aanbrengen.

De lipgloss is inderdaad subtiel, en voelt niet plakkerig aan. Je kan hem zo vaak aanbrengen als je wil, dus hij zit vanaf nu altijd in mijn handtas.

Winactie

Ik wil natuurlijk dat iedereen zijn huid goed begint te beschermen tegen de zon, en daarom geef ik twee pakketjes van de Paula’s Choice SPF-producten weg. Wil jij ook huidveroudering tegenhouden en je huid verzorgen terwijl je haar beschermt tegen de zon?

Op Facebook

  • Like de pagina van Silkeblogs en Paula’s Choice
  • Laat een reactie achter op mijn Facebookpagina onder de post van Paula’s Choice dat je meedoet!
Bescherm jij je huid goed tegen de zon?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.