Outfit: Laid-Back Sunny

Het voorbije weekend was het weer héérlijk zonnig. Dagen als deze zijn echt de leukste dagen om outfits te kiezen, en dat was deze keer niet anders. Mijn favoriete outfit voor dit weer is casual, met zachte, losse stofjes. Vandaag deel ik je dus een van mijn favoriete outfits van de laatste tijd, die ideaal is voor een warme lentedag. Lees snel verder om mijn outfit te zien! 

Het liefst zou ik deze outfit elke dag dragen: het is gepast voor elke gelegenheid, het is comfortabel en niet te warm en niet te koud. En ik ben ook helemaal verliefd op mijn broek. Ik vond hem een tijdje geleden bij H&M, maar sindsdien ben ik hem niet meer tegengekomen en online kan ik hem ook niet vinden. Gelukkig vond ik online een gelijkaardig model met een gelijkaardige print, die ook niet helemaal tot je enkels komt. Klik onderaan op het linkje om de lookalike te shoppen!

Ik wou de broek combineren met een simpele, zwarte top, maar ik besloot om het toch nog nét wat specialer te maken, met een cold shoulder top. Ik hou echt zo van dit soort modellen, want ze zien er stijlvol en casual uit. Mijn top is een beetje aan de korte kant, maar dat is geen probleem, want ik draag hem toch het liefst in mijn broek.

De handtas die ik droeg is ook ongetwijfeld een favoriet. Ik kocht hem bij Maasmechelen Village en hij is van Michael Kors. Alles is er perfect aan: de kleur, de vorm, I love it! Tegenwoordig ben ik echt ontzettend into donkergroen, het doet me denken aan de natuur.

Mijn zonnebril heb ik ooit eens op een marktje gekocht, ik denk zelfs in het buitenland, maar ik vind hem heel cool. Ik hou van alles wat roze is, en de hoekige vorm maakt hem helemaal af. Voor mijn schoenen koos ik mijn favoriete sneakers, en ik vind dat ze fantastisch bij mijn broek passen!

Broek: H&M // Top: Boohoo // Handtas: Michael Kors // Zonnebril: ? // Schoenen: Adidas

Wat is voor jou de perfecte lentelook?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.