Tiffany & Co. Signature Eau de Parfum

Je kan mij altijd blij maken met een lekker parfum, en dat was exact wat er vorige week gebeurde toen ik een prachtig pakketje aankreeg van Tiffany & Co. aankreeg. Een magisch moment was het, toen ik het doosje opende en het prachtige flesje ontdekte. Het is de eerste keer dat ik iets van Tiffany & Co. uitprobeer, dus ik was ontzettend benieuwd. Jij ook? Lees dan snel verder!

De kleur van het doosje is alvast iets om verliefd op te worden. Het Tiffany & Co. Signature parfum zit in een prachtig luxueuze doos, die de geur ideaal maakt om het cadeau te doen. Ik heb het doosje alvast op mijn kast gezet, zodat ik het parfum niet enkel gemakkelijk kan opdoen, maar dat het mijn interieur ook opfleurt!

Tiffany & Co. Signature Eau de Parfum is een bloemige geur, waarvan de meest opvallende noot de irisbloem is. De geur is luxueus, fris, en tegelijkertijd stijlvol. Het is een hele andere geur dan ik gewend ben, en dat vind ik eigenlijk wel fijn.

Topnoten
  • Mandarijn
  • Bergamot
  • Citroen
Hartnoten
  • Iris
  • Zwarte bes
  • Perzik
  • Roos
Basisnoten
  • Patchouli
  • Muskus

Conclusie

Tiffany & Co. Signature Eau de Parfum is een echt luxeproduct. De geur is heerlijk en rijk, het flesje is een juweeltje, en het Tiffany-blauwe doosje alleen al is een pareltje voor je interieur. Met duidelijke irisnoten is dit een echt bloemengeur, en al schijnt de zon niet echt vandaag, voelt het helemaal aan als lente zodra ik de geur opdoe!

Hou jij ook zo van bloemige geuren?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.