Outfit: It’s Not Easy Being Green

Misschien heb je zondag mijn video gezien waarin ik tien dingen over mezelf vertel die je nog niet wist. In dat geval weet je dat ik kikkers keigrappig vind, en mijn outfit draagt vandaag de titel van een lied van de fantastische Kermit the Frog. Oké, serieus: groen is een kleur die er niet enkel cool uitziet, maar die ook symbool staat voor duurzaam. Ik wil je vandaag voorstellen aan een van mijn favoriete duurzame merken. Lees snel verder. 

Ik hou van straight jeans, en deze van Kings of Indigo is niet enkel origineel, maar de fit is ook perfect voor mijn lichaam. Ik heb een vrij smalle taille, en mijn kont is een beetje meer “aanwezig”, dus een jeans die zowel rond mijn taille als rond mijn heupen past is niet altijd gemakkelijk om te vinden. Dankjewel, dus, Kings of Indigo!

Bovendien is Kings of Indigo een erg duurzaam merk wat de productie betreft. Ze gebruiken veel minder water om de jeans te produceren, kiezen voor biologische katoen en ze zorgen voor goede werkomstandigheden. King of Indigo is aangesloten bij de Fair Wear Foundation, die de fabrieken inspecteert. Met een jeans van K.O.I. kan je dus zeker zijn dat je duurzaam gekleed bent!
Je kan de collectie van Kings of Indigo sinds kort ook shoppen op Zalando en About You. Klik hieronder op het linkje.

Ik draag een cropped trui die de outfit extra sportief maakt. Groen is tegenwoordig mijn go-to kleur, ik draag het bijna elke dag en mijn appartement heeft ook best veel groene decoratie. Deze trui heeft een diepe groene kleur, en de strepen op de mouwen geven hem een hele hedendaagse look. Ik vind het ook wel leuk als mijn buik een héél klein beetje bloot is, al was het soms wel een beetje fris. Zie je ook hoe mijn zonnebril matcht met de kleur van mijn trui? Soms zijn de glazen blauw, en soms lijken ze wel kikkergroen.

Je zou mij wel een beetje een sneakerfreak kunnen noemen, want ik kan echt niet genoeg krijgen van coole sneakers. Mijn nieuwe grijze exemplaren zijn Nike Airmax, en ze zijn een deel van fluweel. Ze zien er niet alleen zacht uit, ze zitten ook comfortabel dankzij de dikke zool.

Jeans: Kings of Indigo // Trui: Boohoo // Zonnebril: Ray-Ban // Sneakers: Nike

Vind jij het belangrijk dat je kleding duurzaam geproduceerd wordt?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.