7 x MUD Lipsticks

Het is alweer een hele tijd geleden sinds ik voor het laatst iets van Make-up Designory of MUD uitprobeerde. Bij Make-up Designory kan je opleidingen volgen om make-up artist te worden, maar je vindt er ook een uitgebreid aanbod aan make-upproducten. De opleidingen zijn niet echt mijn ding, maar de producten zijn vaak heel fijn. Vandaag toon ik je zeven lipsticks van MUD, en vertel ik je wat ik ervan vind. Lees snel verder!

Make-up Designory is een wat minder bekend make-upmerk, en dat is jammer. De producten zijn iets duurder, de prijzen zijn vergelijkbaar met die van MAC. Ter vergelijking: een lipstick van MAC kost €19,50, en voor een lipstick van MUD betaal je €21,90.

  • MUD Lipsticks, €21,90 per stuk in de MUD winkel

Ik probeer vandaag zeven tinten van de Make-up Designory lipsticks uit. Van links naar rechts zie je:

  • Mudslide
  • Rustic
  • Just Peachy
  • Soleil
  • Rose Clay
  • Lady Bug
  • Mai Tai

De kleuren zijn allemaal erg draagbaar, en dat is ook waar MUD voor staat: ze bieden producten van uitstekende kwaliteit, voor een natuurlijke en draagbare look. De lipstick bestaat in 18 kleuren, waarvan de meeste neutraal zijn, maar er zitten ook een paar knalkleurtjes tussen.


Mudslide

Mudslide is een koele lipstick, met een bruine basis. De lipstick is heel romig en het pigment is fantastisch, maar de dekking is niet honderd procent. Dat laatste vind ik geen heel groot probleem, want van op een afstandje valt dat niet echt op.


Rustic

Rustic is een wat donkerdere tint, maar wel een hele mooie. Het is een bruin-rode lipstick die heel mooi dekt voor een donkere lipstick, met een warme ondertoon. Hij is romig op de lippen, maar blijft toch goed zitten.


Just Peachy

Een mooie nude tint met een neutrale ondertoon, dus een lipstick die bij iedereen staat. Deze lipstick is mogelijk mijn favoriete van de zeven lipsticks die ik vandaag laat zien. Hij is neutraal en geeft mijn lippen de perfecte dosis kleur zonder overdreven te zijn.


Soleil

Dan gaan we de zonnige toer op met Soleil, een warme lipstick van het oranje kaliber. Ik vind hem mooi, maar hij dekt niet helemaal perfect. Het aanbrengen is dus een beetje een kunst, maar een warme lipstick kan je gezicht echt mooi ophelderen.


Rose Clay

Rose Clay is ook een neutrale lipstick, net als Just Peachy, maar deze is een beetje koeler. Rose Clay is de ideale nude lipstick voor mensen met een wat koelere huidskleur, en zelfs bij mijn warmere huidskleur ziet hij er mooi uit.


Lady Bug

Rode lippen, daar kan je mij altijd een plezier mee doen. Lady Bug is de perfecte rode lipstick, omdat hij een neutrale ondertoon heeft. Als je nog op zoek bent naar een mooie rode lipstick, is Lady Bug zeker iets voor jou. De finish is mat, en dat maakt de lipstick extra stijlvol.


Mai Tai

Mai Tai is een speciale kleur, die moeilijk te omschrijven is. Het is een prachtige kleur, dat ongetwijfeld, een mooie balans tussen fel en zacht, donker en licht. Het is echt eens iets anders.

Conclusie

De lipsticks van Make-up Designory zijn van hele fijne kwaliteit. Alle zeven kleuren zijn romig en zacht, en het pigment is onbeschrijflijk. Sommige tinten zijn iets minder als het op dekking aankomt, maar ze blijven wel heel goed zitten; dat maakt veel goed. Mijn favoriete tint is Just Peachy, een nude kleurtje dat voor mij een echte my lips but better tint is.

  • Make-up Designory Lipstick, €21,90 per stuk in de MUD winkel of online
Heb jij de make-up van Make-up Designory al uitgeprobeerd?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.