Outfit: Business Glam

Ik vind kostuums super, niet alleen omdat ze er altijd elegant en gekleed uitzien, maar ook omdat je ze kan stylen op de manier je zelf wilt. Ik draag vaak een kostuum met sneakers voor een casual look, maar vandaag maak ik mijn outfit wat meer “glam” door er mijn nieuwe, hooggehakte, supershiny boots onder aan te trekken. Zo kan het dus ook!

Een paar schoenen kan je look compleet veranderen, en mijn transformatie van casual en stoer naar elegant en powervrouw heb ik te danken aan mijn nieuwe laarsjes van Steve Madden. Het zijn de Wifey enkellaarsjes met superveel steentjes erop. Ze zijn ontzettend hoog, dus dit is zeker niet het paar schoenen dat je meeneemt als je veel onderweg gaat zijn, maar ze zijn wel fabulous. Ze zijn erg gewaagd, maar dat vind ik juist leuk: mijn outfit ziet er meteen veel vrouwelijker en gekleder uit.

Mijn blazer en broek kocht ik een tijd geleden bij H&M. Ik vind het een superleuk kostuum. Het heeft een fijne print heeft, die je niet ziet van ver, maar van dichtbij zie je duidelijk een ruitjespatroon terug. Ik heb de pijpen van de broek twee keer omgeplooid, zodat je zeker genoeg van mijn laarsjes kan zien, en zodat het lijkt alsof de broek op maat gemaakt is.

Ik koos voor een heel simpel zwart topje, dat de aandacht niet teveel afleidt van de rest van mijn outfit. Dit topje heb ik al lang, en het komt heel vaak van pas. Ik vind dat simpele basics als deze een echte musthave zijn voor in je kleerkast. Het mijne is van New Look, maar jammer genoeg is deze online niet meer verkrijgbaar, maar omdat het zo’n simpel item is, vind je er ontzettend veel varianten van.

Als enige accessoire – als je het dat al kan noemen – is mijn tas. Deze heb je al ontelbare keren voorbij zien komen, het is mijn donkerblauwe Tommy Hilfiger tas. Het is echt een tas die zowat overal bij past. Jammer genoeg is dit exacte model niet meer online te vinden, maar Tommy Hilfiger heeft nog veel meer mooie tassen!

Laarsjes: Steve Madden // Blazer & broek: Sister’s Point (lookalike) // Top: Lascana // Handtas: Tommy Hilfiger

Wat vind jij van deze outfit?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.