Snelle tip: gemakkelijk overstappen

In het kader van energie, en vooral ook geld te besparen, wil ik je vandaag een snelle tip meegeven. Ik vond namelijk een website waar je gemakkelijk kan uitvinden of je huidige leverancier het goedkoopst is, en als dat niet het geval is: welke leverancier je wél de goedkoopste formule kan geven. Lees snel verder! 

Overstappen.nl

Op de website Overstappen.nl vind je een aantal gemakkelijke tools waarmee je een gemakkelijke vergelijking kan maken. De website is volledig onafhankelijk, dus met de uitslag die je krijgt na het invullen van het formulier weet je ook zeker dat de prijzen realistisch zijn. Verder vind je op de website ook alle informatie die je nodig hebt om over te stappen, dus ook als je er hélemaal niets van kent, zoals ik, kan je het goedkoper aanpakken.

Zo kan je op overstappen.nl gemakkelijk een energievergelijking maken. Je vult in hoe je huishouden eruit ziet, hoeveel je ongeveer verbruikt en waar je woont, en de site geeft je een handig overzicht van de bestaande leveranciers en hun prijzen.

Heb je een auto? Dan kan je tot €200 besparen op je autoverzekering. Ook deze tool is simpel: vul je kenteken en je woonplaats in, en je krijgt een handig overzicht van welke opties je hebt. Ik heb op dit moment geen auto, maar zodra ik er een heb ga ik wel eens een kijkje nemen. Gewoon ter informatie, zodat ik helemaal op de hoogte ben van de mogelijkheden! Want een geïnformeerd mens is er twee waard, zeggen ze.

Heb jij de test al gedaan?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.