Maybelline Master Chrome Highlighters

Een highlighter kan heel veel toevoegen aan je look. Het kan je huid een gezonde glow geven, en je gezicht oplichten. Met een highlighter kan je me altijd een plezier doen, en dat heeft Maybelline goed begrepen. Ik kreeg twee van hun Master Chrome Highlighters. De highlighters zouden een metallic glans hebben, als dat niet interessant klinkt! Budgetvriendelijke highlighters die je huid doen oplichten, kan het nog beter worden? 

De Maybelline Master Chrome Highlighters zijn verkrijgbaar bij de drogist en online, in minstens de twee kleuren die je hierboven ziet. Toen ik naar een persvoorstelling van L’Oréal ging, zag ik ook een extra tint en een “holografische” highlighter, maar die vind ik niet meteen online terug.

De twee kleuren die ik kreeg zijn Molten Gold en Molten Rose Gold. De glans zou dus metallic zijn, en de twee kleuren zien er alvast heel mooi uit.

Het moet even gezegd worden: het printje dat in de poeders gedrukt is, is heel cool! Door het reliëf zie je de glans van de highlighters goed, en het geeft ze een opvallende look. Verder vind ik de verpakking niet heel speciaal, en vind ik dat ze er zelfs een beetje goedkoop uitzien. Gelukkig zit echte schoonheid binnenin, dus laten we vooral de highlighters aanbrengen om hun ware schoonheid te ontdekken!

Op de foto hierboven heb ik de twee highlighters op mijn arm aangebracht. Links zie je Molten Gold, en rechts Molten Rose Gold.

Molten Gold is een warme, goudachtige tint. Warme highlighters zijn ideaal als je een warmere huidtint hebt, of als je een gloed wilt toevoegen alsof je in de zon hebt gelegen. Zelf gebruik ik altijd een warme of neutrale highlighter. Molten Gold is mooi van tint, en de glans is aanwezig, maar niet overdreven. De structuur is zacht, maar ik merk dat hij moeilijk op te nemen is uit de pan. Met een kwast krijg ik weinig poeder mee, maar met mijn vingers krijg ik hem wel mooi aangebracht.

Molten Rose Gold is een beetje koeler, maar is op de huid minder roze dan ik had verwacht. Het is een neutrale highlighter die een beetje naar koel neigt, ideaal voor de wat lichtere huidjes, dus. Ik ben een beetje teleurgesteld door de tint van Molten Rose Gold, want de kleur zie ik niet echt terug in de highlighter. Jammer, want anders zou je de highlighter kunnen gebruiken als blush.

Voordelen

  • Molten Gold heeft een mooie tint
  • De highlighters zijn natuurlijk
  • Fijne shimmer waardoor ze mooi samensmelten met de huid
  • Budgetvriendelijk
  • Geschikt voor de meeste huidskleuren

Nadelen

  • Molten Rose Gold heeft minder kleur dan verwacht
  • Voor mij mocht de glans wat opvallender zijn

Conclusie

De Maybelline Master Chrome Highlighters zijn hele mooie highlighters, maar je moet wel weten dat als je houdt van een opvallende glow – guilty – zoals die van MAC Soft & Gentle of TheBalm Mary-Lou Manizer, je deze highlighters te zacht zal vinden. Ze geven een mooie glow, met een natuurlijk effect. De shimmers zijn heel fijn, waardoor ze mooi samensmelten met de huid, en een glans geven alsof hij van je huid zelf is.

Hou jij je highlighter liever zacht? Of ga je all-the-way-discobol-style?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.