Wishlist: handige badkameraccessoires

Sinds ik alleen woon, ben ik voortdurend aan het rondkijken naar leuke en handige spulletjes voor mijn interieur. Mijn interieur is nu heel simpel, met enkel het hoogstnodige, en met de tijd hoop ik dat ik steeds nieuwe en leuke dingetjes vind om mijn appartement af te maken. Vandaag deel ik een beetje inspiratie en een mini-wishlist van spulletjes die mijn badkamer helemaal zouden afmaken. Lees snel verder!

Mijn badkamer is heel klein, maar heeft alles wat ik nodig heb en is strak en clean. Ik hou van een moderne badkamer, met veel wit en héél veel licht. Bij Saniweb vond ik heel wat inspiratie voor mijn eigen badkamer, nu en in de toekomst, en ze hebben ook veel leuke accessoires. Ik moet dus snel een bestelling plaatsen, en hieronder zie je de items die ik nodig heb in mijn badkamer.

1. Relaxdays make-up organizer // 2. Geesa haardrogerhouder // 3. Sealskin raamwisser // 4. Emco spiegel

Een badkamer moet comfort hebben, vind ik. In het beste scenario heeft alles zijn plekje, zodat alles perfect opgeruimd kan worden en blijven. Ik heb al een grote make-up organizer, maar die staat in mijn kantoor (en zit ook hélemaal vol). Een extra organizer is dus zeker iets dat op mijn wishlist staat, zodat ik mijn make-up en gezichtsverzorging mooi kan ordenen.

Ik wil ontzettend graag een simpele, maar mooie haardrogerring. Mijn haardroger ligt nu in een lade, en die lade is rommelig door alle kabels. Een ring om mijn haardroger in te hangen ziet er mooi uit, en zorgt voor een opgeruimde look.

Ik heb een douche met een glazen deur – love it – dus ik was op zoek naar een raamwisser die niet te groot is en er ook niet te lelijk uitziet. Deze ziet er echt nog mooi uit, vind ik, en neemt niet te veel plaats in.

In mijn badkamer is er één grote spiegel, en die is zeker handig, maar niet om mijn gezicht van dichtbij te bekijken. Een eyeliner tekenen, bijvoorbeeld, is niet heel handig in die grote spiegel, omdat ik er niet dicht genoeg bij raak. Ik zou dus graag een klein spiegeltje toevoegen aan mijn wastafel, voor die close-up momenten.

Welke badkameraccessoires staan er nog op jouw wishlist?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.