Marc Inbane Perle de Soleil

Kennen jullie Marc Inbane al? Dat is een van mijn favoriete merken als het op zelfbruiners aankomt. Hun Tanning Spray is gemakkelijk in gebruik en geeft je huid een natuurlijk tintje. Maar ze hebben ook gezichtsverzorging, en ook een heel vernieuwend product: hun Perle de Soleil is een tanning product dat ik nooit eerder had gezien. Ik probeer het nieuwe product uit, en ook twee producten uit de gezichtsverzorgingslijn van Marc Inbane. Hou jij ook zo van een zonnig tintje?

Marc Inbane is ontstaan doordat Ingo, Bart en Nele (INBANE) het idee hadden om een zonnig tintje voor iedereen beschikbaar te stellen, zelfs ale je geen geld of geen tijd hebt om op reis te gaan. Ik probeerde de Tanning Spray al eerder uit, en ik heb steevast altijd een paar flessen in mijn kast liggen.

Toen de Perle de Soleil werd geïntroduceerd, vroeg ik meteen een sample aan, want ik wou het ontzettend graag uitproberen. Ik kreeg meteen ook een flesje van Le Teint en La Hydratan, die ik met plezier combineerde met mijn Perle de Soleil Tanning Drops.

De verpakking van de Marc Inbane Tanning Spray is subliem: strak en zwart, met een luxueuze uitstraling. Hetzelfde kan worden gezegd van de drie producten die ik vandaag uitprobeer. De flesjes zijn opnieuw een schot in de roos, en de Le Teint en La Hydratan zitten zelfs in een stijlvol glazen flesje. Fancy.

Laat ik beginnen met Le Teint, een getinte dagcrème die je huid hydrateert en beschermt tegen de zon. Hij heeft een SPF van 10, wat wel fijn is, maar ik wil altijd SPF50 dus ik combineer hem wel met een extra zonnebescherming.

De Le Teint is in één tint verkrijgbaar, en dat baarde me aanvankelijk zorgen. Toen ik hem aanbracht, zag ik echter dat dat geen probleem zou zijn: Le Teint is niet echt vergelijkbaar met een foundation omdat hij weinig tot geen dekking geeft. Wat hij dan wel doet? Hij geeft je huid een subtiel kleurtje zodat het lijkt alsof je straalt, en dat alles zonder een “opgemaakt” effect. Dit is zo’n fijn product voor de zomer, wanneer je niet teveel make-up wilt dragen.

La Hydratan is een hydraterende crème met opnieuw een SPF10. Hij beschermt en verzorgt je huid stevig, en dat hydraterende effect merkte ik al na een paar dagen. Mijn huid zag er vol en glanzend uit. Deze dagcrème is echt heel fijn.

En dan nu de Perle de Soleil; hét product waar ik zo benieuwd naar was.

Het concept: in het flesje zit een zelfbruiner die je kan vermengen met je dagcrème zodat ook je gezicht een subtiele zonnige gloed krijgt. Gemakkelijk!

De applicator is ontzettend handig, want ik was heel bang dat ik zou morsen met de druppels. De tanning drops vermengen heel gemakkelijk met mijn dagcrème en ik heb nergens vlekken. De bruining komt geleidelijk aan, zeker als je maar één of twee druppels van de Perle de Soleil met je dagcrème vermengt, maar na een paar dagen zag ik al verschil.

Ik gebruikte de Perle de Soleil druppels met de Le Teint dagcrème, maar je kan hem natuurlijk ook met eender welke andere verzorging mengen. Probeer ze bijvoorbeeld eens te mengen met je bodylotion voor een warme gloed over je hele lichaam!

Deze foto maakte ik voordat ik de Marc Inbane Perle de Soleil begon te gebruiken.

En deze foto maakte ik vandaag. Oké, het is niet meteen de meest charmante foto, maar op deze manier kan je toch zien dat mijn huid een kleurtje heeft gekregen.

Ik ben erover te spreken, want zelfbruiner op je gezicht aanbrengen is echt tricky. De Marc Inbane Perle de Soleil geeft een natuurlijke gloed, en is geenszins oranje. Je kan de dosis zelf bepalen door één of twee druppels toe te voegen voor een subtiel effect, of drie of vier druppels te vermengen met je dagcrème voor een donkerder tintje. Dit product is een echte redding voor mensen die net zoals ik elke dag SPF50 dragen, en dus nooit bruin worden door de zon.

Pluspunten

 • Niet oranje
 • Te doseren naar je eigen wens
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Zuinig in gebruik

Minpunten

 • Niet erg budgetproof

Conclusie

Dankjewel, Marc Inbane, om ervoor te zorgen dat ik niet meer voor altijd een bleek gezichtje heb. De Perle de Soleil Tanning Drops zijn ontzettend handig, geven een natuurlijk effect en ik vind het product ook heel vernieuwend; extra punten, dus!

Ook de verzorging, Le Teint en La Hydratan, zijn producten die ik blijf gebruiken. Ze maken mijn huid zacht en glad, en voeden intens. De producten van Marc Inbane zijn verkrijgbaar in high-end salons en online.

Lijken deze druppeltjes iets voor jou?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

 • Aboutsbstyle schreef:

  Ik had nog nooit van dit merk gehoord, al klinkt het wel als erg fijn. Ik ben benieuwd geworden, want ook ik ben een echte bleekscheet. Liefs soraya

 • Teddy schreef:

  Ik vind dit zo’n fijn merk! Fijne review heb je geschreven!

 • Balou schreef:

  I love it? Zelf heb ik de Marc Inbane tanninsspray met kwast en nu staan ook deze producten on my wishlist. Super merk! Zelf heb ik een dikkere huid op mijn gezicht, wat resulteert, dat ik zonder makeup altijd een witter gezicht heb dan mijn lichaam… met Marc Inbane heb ik hier geen last van!

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.