Outfit: Yellow Monkey

Ik hou zo van jurkjesweer! Een jurk is zo fijn om te dragen, omdat het ten eerste gewoon zalig is om geen broek te dragen, maar ten tweede ook omdat het er zomers en fris uitziet. Het jurkje dat ik vandaag draag is echt zo’n fris en fruitig jurkje, en er is een extraatje aan: je kan het kraagje omwisselen. De items van Mon Col hebben een afneembare kraag, zodat je eindeloos kan combineren. 

Ik koos het zachtgele jurkje van Mon Col, met het standaardkraagje en het witte peter pan kraagje. De jurk heet Yellow Monkeys, en aanvankelijk had ik geen idee waarom, maar toen ik beter keek zag ik het. In het patroon zitten hele kleine aapjes. Je ziet ze bijna niet, maar ik vind het een leuk detail. Van op een afstandje ziet de print er eerder uit als een marmeropdruk, ook erg mooi.

Zoals ik al zei kan je het kraagje verwisselen, en dat vind ik erg origineel gevonden. Het standaardkraagje geeft een casual maar nette look, en het witte kraagje ziet er net en elegant uit. Ik kan niet goed kiezen welk kraagje ik het leukst vind. Wat vind jij?

Opnieuw draag ik mijn tas van Tommy Hilfiger, en ik koos nog eens voor mijn hooggehakte sandalen van Unisa. Eigenlijk heb je behalve de jurk alles al eens zien voorbij komen: ook mijn zonnebril liet ik al eens zien, hij is van Veritas. Het zilveren armbandje dat ik draag is een Pandorabandje – het komt uit de valentijnscollectie – en mijn horloge is van Christian Paul.

Gele jurk & kraagje: Mon Col // Tas: Tommy Hilfiger // Sandalen: Unisa // Zonnebril: Veritas // Armbandje: Pandora // Horloge: Christian Paul

Wat vind jij van het idee achter Mon Col?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.