Ken jij Indigo Nails al?

Ik vind het zo leuk als mijn nagels er mooi uitzien, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik het regelmatig vergeet om ze te lakken. Het liefst gebruik ik een gel polish, zodat de kleur zo lang mogelijk blijft, maar ik vind het ook heel leuk om met kleurtjes af te wisselen. Onlangs kreeg ik een pakketje van Indigo Nails opgestuurd, een merk dat ik niet eerder kende. Enthousiast ging ik aan de slag met de lakjes, en wauw: ik moét jullie gewoon even laten zien hoe fijn ze zijn!

Ik kreeg een aantal gewone lakjes opgestuurd, maar ook twee kleurtjes uit hun gel polish lijn, en een aantal verzorgingsproductjes om mijn handen en nagels extra te verzorgen.

Indigo Nails is een merk dat zowat alles verkoopt om je nagels mooi en gezond te krijgen en te houden. Zowel voor de beginnende nagelfanaat als voor de ervaren nail-art-schepper vind je producten in de webshop, en ze bieden ook opleidingen aan.

Voor mooie, gezonde handen is het belangrijk dat je ze ook goed verzorgt. Daar heeft Indigo aan gedacht, want ze verkopen een aantal producten waarmee je in no-time je handen perfect verzorgd hebt.

De Shea Sugar Body Scrub is een scrub met een hele fijne korrel, die je huid exfolieert en doet glanzen. De geur is heerlijk, wat je wel kan verwachten met een naam als Seventh Heaven. Ook de Richness Body Lotion is een ontzettend fijn product, met een rijke geur en een formule die snel intrekt.

Ik probeerde ook het Shea Elixir uit, een heerlijk olietje waarmee je je nagelriemen verzorgt en een luxueus geurtje geeft. De geur is echt heel fijn, en mijn nagels zijn enorm zacht na een druppeltje van dit elixir.

De normale nagellakjes, dan, die er alvast heel schattig uitzien in het flesje. Ze zijn heel budgetproof, met hun prijs van vijf euro voor een flesje van tien milliliter. De lakjes beloven een intense en duurzame kleur, die perfect dekt in twee laagjes. Ik bestelde vier hele verschillende kleuren, om de kwaliteit van de lakjes te testen.

I’m The Boss is een lichtblauw lakje, met een zachte kleur. Op mijn nagels is hij een beetje aan de lichtgrijze kant, maar het blauw is wel nog zichtbaar. De dekking is erg mooi, en hij lakt heel fijn. Deze is alvast goedgekeurd!

Ik koos ook voor de feloranje kleur Hedonista. Oranje nagellak vind ik echt iets hebben, en zeker als zo fel zijn als deze. De kwaliteit is fantastisch, en door de felle kleur ziet mijn huid er bruin uit. Score!

Red à Porter is een rode tint, die heel neutraal is. Een rode nagellak is een musthave in je nagellakstash, en deze neutrale tint past bij iedere huidskleur.

De laatste kleur die ik probeerde is My Fav Bag. Het is een donkerbruine tint, die heel koel is. Het is een mooie en unieke kleur, die er toch heel stijlvol uitziet. Opnieuw een perfecte dekking in twee laagjes!

Ik probeerde ook de Gel Polish uit. Het is de bedoeling dat je eerst een basislaag aanbrengt, dan de kleur en dan een laagje van de topcoat. Voor de Gel Polish heb je wel een lampje nodig, maar dat had ik gelukkig nog liggen!

Gel nagellak vind ik zelf altijd het gemakkelijkste, met als grootste voordeel dat de nagellak meteen hard is. Ik ben zelf écht geen held in het wachten tot mijn nagellak droog is, ik vergeet het altijd en dan heb ik lelijke gaatjes in mijn lak.

Op de foto hierboven draag ik Diamonds for Breakfast, en die kleur is meteen een schot in de roos. Het is een hele neutrale tint, die dicht bij mijn huidskleur ligt.

Het aanbrengen van de Gel Polish was trouwens heel gemakkelijk, op een tiental minuutjes was het gefixt. De nagellak blijft niet zo lang zitten als wanneer ik het door een professional laat doen, maar wel veel langer dan een normale lak. Bovendien is de glans van een gel nagellak veel opvallender, en worden je nagels er een stuk minder dof mee.

Conclusie

Mijn conclusie is heel positief: de lakjes van Indigo Nails zijn heel goed van kwaliteit, en heel betaalbaar. De normale nagellak is gemakkelijk, lakt prima en dekt perfect. Van de Gel Polishes ben ik helemaal weg: ze zijn van topkwaliteit en ook heel gemakkelijk in gebruik. Ik begrijp niet waarom ik het merk nog niet kende, ik betwijfel zelfs of ik ooit nog iets anders wil! Mijn nagels zien er perfect verzorgd uit, en ik kan het gewoon zelf doen, terwijl ik een serie kijk.

Vind jij het leuk om je nagels te lakken?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.