Outfit: Rainbow

Ik hou van zwarte kleding, omdat die zo gemakkelijk zijn om te dragen, maar ik ben ook wel fan van een beetje kleur. Mijn outfit van vandaag is daarom ideaal, want het is zwart genoeg om casual te zijn, maar het heeft het perfecte vleugje kleur. Gisteren kreeg ik trouwens ook de nieuwe collectie van Esmara By Heidi Klum binnen, en vandaag zie je ook het eerste item dat ik ervan droeg. Benieuwd?

Deze outfit is zo leuk: de touch of colour breekt het zwart, de stofjes zijn zacht en comfy en de fit is los en licht.

Mijn broek is een hele simpele zwarte jogging, die heel erg stretchy en chill is. Ik heb deze broek nog niet zo lang, maar hij is zeker al een van mijn favoriete kledingstukken om te dragen. Deze is van Boohoo, en hij is stiekem ook heel goedkoop, hihi.

Gisteren kreeg ik dus de nieuwe Esmara by Heidi Klum collectie aan, de #LETSLOVESUMMER collectie die je binnenkort bij Lidl vindt. De volledige collectie zal verkrijgbaar zijn in de winkels vanaf 21 juni, maar op 14 juni is er al een exclusieve online presale op www.lidl-shop.be. Een datum om in je agenda te noteren!
Mijn topje is het eerste item van de collectie dat ik je toon. Ik hou van de zachte stof en de hoge hals, en natuurlijk het detail bovenaan. Deze snit is zo flatterend, het geeft je meteen een elegante look.

Ik hou van sneakers, ik kan er echt niet genoeg van krijgen. Deze Asics Gel-Lyte 3 sneakers zien er cool en sportief uit, en maken mijn outfit net wat stoerder, maar ze zijn ook heel erg comfortabel. Sneakers van Asics zijn altijd heel herkenbaar, en ook deze Gel-Lytes zijn typische Asics sneakers. Ik vind ze supermooi, en ze passen overal bij. Oh, en ik gebruik ze ook om te joggen!

Top: Esmara by Heidi Klum (verkrijgbaar vanaf 21 juni) // Broek: Boohoo // Sneakers: Asics


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

 • Lisa schreef:

  Is die broek nog te koop op Boohoo? Ik vind die broek ook super mooi en had vanmorgen al gemerkt dat het niet die van twintip was want die heeft een zwarte boord onderaan, maar op boohoo vind ik er precies ook alleen eentje met een zwarte boord (en de kleuren zitten andersom tov die van jou). Kan je alsjeblieft opzoeken waar deze nog te koop is, ik wil hem heel graag en zeker als je zegt dat die bugetproof is 🙂

  • Lisa schreef:

   Je link op insta klopt denkik ook niet want die vrouw heeft de rode lijn langs voor en bij jou is de blauwe vooraan. De kleuren zijn ook gewoon anders.

   • Silke schreef:

    Hey Lisa! Mijn broek is van Twintip, maar het exacte model is niet meer verkrijgbaar. De broek van Boohoo komt het meest in de buurt!

    • Lisa schreef:

     Oke bedankt voor het antwoord dan ga ik bij twintip en boohoo kijken welke voor mij het beste lijkt 🙂
     Ik was gewoon een beetje in de war omdat er op insta stond swipe up om ze ook te kopen en dat was een andere

 • Nicky schreef:

  Leuke outfit! Je ziet er schattig uit met die sproetjes 🙂

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.