Make-up die goed is voor je huid? Ikari Mineral

Maandag is voor make-up, en vandaag wil ik jullie voorstellen aan de make-up van Ikari. Ikari is een van mijn favoriete huidverzorgingsmerken, ik gebruik hun producten elke dag. Maar wist je dat Ikari ook minerale make-up aanbiedt? Hun make-upproducten zijn niet enkel van hele fijne kwaliteit, maar ze zijn ook goed voor je huid. Ik probeer vandaag de producten uit, van de basis tot de blush. Was mijn huid er ook zo blij mee? 

Minerale make-up is meestal los poeder dat veel pigment bevat. Op die manier kan je een zacht en natuurlijk effect creëren. Ikari heeft foundation, concealer en blush in hun lijn. Je vindt er ook hele fijne, zachte kwasten, en binnenkort ook een highlighter.

Ik probeerde de volledige lijn uit:

Ik begin met de Ikari Mineral Loose Base. De minerale foundation is verkrijgbaar in vijf tinten. Het poeder is zacht en verstopt je poriën niet. Daardoor krijg je een licht en natuurlijk effect, dat ook nog eens goed blijft zitten.

De concealer is ook een mineraal poeder, en deze heeft nog net wat meer pigment dan de loose base, en dus meer dekking.

Op de foto hierboven draag ik geen make-up.

Hierboven heb ik de Ikari Mineral Loose Base aangebracht.

De foundation is heel zacht en gemakkelijk om aan te brengen. Ik gebruikte de Kabuki kwast om mijn foundation mee te blenden. De dekking is best hoog, maar toch ziet het er nog steeds uit alsof ik geen foundation op heb. Mijn roodheden zijn gecamoufleerd en mijn huid ziet er egaal en fris uit.

Nu onze basis mooi egaal is, moeten we nog een beetje kleur toevoegen om weer leven in het gezicht te brengen. Dat doe ik met de Loose Blush, een zachte blush die verkrijgbaar is in vier tinten.

Binnenkort kan je ook de highlighter verkrijgen, en die is ook heel mooi. Hij doet me een beetje denken aan M.A.C Lightscapade: een koele, parelmoer glow met een hele fijne shimmer.

Op de foto hierboven heb ik de look afgemaakt met de blush, de highlighter en mascara.

Ook de blush en highlighter zijn heel fijn. De poeders smelten prachtig samen met mijn huid, voor een natuurlijk en licht effect. Ik gebruik de producten nu al een tijdje, en mijn huid kan ze heel goed verdragen. Wat ik vooral heel fijn vind aan de foundation is dat ze mijn huid niet vet maken. Na een volledige dag is mijn voorhoofd nog steeds niet aan het glimmen, en dat vind ik fantastisch!

De collectie bevat ook drie kwasten, en die zijn ontzettend zacht en fijn. Ze zijn ideaal om de producten mee aan te brengen, en zorgen voor een natuurlijke finish. Vooral de Kabuki kwast is fantastisch omdat hij zo groot is en daardoor kan je de foundation heel snel over je hele gezicht aanbrengen.

Conclusie

Ik was al helemaal overtuigd van de verzorgingsproducten van Ikari, maar ook de Ikari Mineral make-up producten zijn goedgekeurd. Ik hou van minerale foundation, en daar is deze geen uitzondering op. De foundation geeft voldoende dekking, maar houdt het effect wel natuurlijk. Ook de andere producten zijn heel fijn, en in combinatie met elkaar en met de kwasten is mijn make-up natuurlijk, en ziet mijn huid eruit alsof ze van nature perfect is. Oké, ze zijn niet goedkoop, maar als je graag investeert in een hele fijne make-up look, is deze lijn echt iets voor jou.

De producten van Ikari zijn verkrijgbaar bij de Ikari-winkel en online.

Hou jij ook zo van natuurlijke make-up?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.