GlamGlow My Little Pony #GLITTERMASK

Vandaag brengt Silkeblogs je een overdosis aan glitter, want ik testte het GlamGlow My Little Pony #GLITTERMASK uit! GlamGlow sloeg de handen in elkaar met Hasbro om drie superschattige, ultraglitterende maskers te creëren die je huid een boost geven. Ik kreeg het Pink Glitter Mask opgestuurd, en probeerde het uit. Ben jij ook helemaal klaar voor een glitterende My Little Pony ervaring? 

Het My Little Pony masker heeft dezelfde formule als de GravityMud maskers. Ik testte al eerder de “normale” GravityMud uit, en ook de Power Rangers Goldar variant, en die vielen in de smaak. Deze keer bracht Glamglow een variant uit die een prachtig glittereffect geeft. De GlamGlow My Little Pony #GLITTERMASKs zijn verkrijgbaar in drie varianten: Purple Glitter, Black Glitter, en die van mij: Pink Glitter. Ze zien er alledrie prachtig uit. Ik ben benieuwd of ze ook zo fijn zijn als de andere maskers van Glamglow.

Het GlamGlow My Little Pony #GLITTERMASK is hetzelfde geprijsd als de meeste andere maskers van Glamglow. Ze zijn niet goedkoop, maar je krijgt wel wat (lees: véél glitter!) voor je geld.

Behalve dat het masker er prachtig uitziet, heeft het ook heel wat voordelen voor je huid. Het is een peel-off masker dat je huid strakker en steviger maakt. Met ingrediënten zoals het TEAOXI drop- en marshmallow-bladencomplex klinkt het alvast als een exotisch en origineel masker!

En wauw: het masker is een echte glitterbom! De formule is intens roze met glitters in verschillende kleurtjes. Ik word al helemaal bij van het masker te zien.

Ook aangebracht is het echt een feestje! Het ziet er een beetje vreemd uit, maar ik ben eigenlijk onder de indruk van de intens roze kleur van het masker. Verder ruikt het heel lekker – pas op: niet geschikt voor de gevoelige huidjes, dus! – en duurt het ongeveer 20 minuten voordat het masker opgedroogd is.

Vervolgens kan je het heel gemakkelijk van je gezicht trekken, zonder dat het pijn doet, en na gebruik was mijn huid heel zacht en voelde het ook strak aan. Ik heb gelukkig nog niet veel last van slappe huid, maar ik heb wel het gevoel dat mijn huid blij was met dit masker!

Pluspunten

  • Megacute (glitters & roze! Wat wil een mens nog meer?)
  • Maakt je huid glad en strak
  • Is gemakkelijk van de huid te trekken

Minpunten

  • Bevat parfum, dus niet geschikt voor gevoelige huidjes
  • Niet heel budgetproof

Conclusie

Eigenlijk zou ik alleen nog maar voor de verpakking en de roze glitters het masker opnieuw gebruiken. Het is gewoon zo schattig! Maar ik moet toegeven dat ik ook merk dat mijn huid er baat bij heeft. Het masker maakt mijn huid zacht en glad, en mijn huid voelt na gebruik ook strak en plump aan. Goed gedaan, Glamglow!

P.S.: Check mijn Instagram story voor een filmpje hoe ik het masker aanbreng en er weer afhaal!

Zou jij dit masker gebruiken?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.