Een einde aan zweet: NoSweat

Iedereen kent het wel: zweet. Of je nu snel last hebt van okselvijvers, zweetvoeten je niet onbekend zijn of dat het zweet van je voorhoofd drupt, zeker nu het wat warmer wordt is het een probleem waar we allemaal wel eens mee te maken krijgen. Gelukkig vond ik een hele leuke website, die een aantal producten aanbiedt die een oplossing bieden voor het probleem. Ik bestelde een van hun producten, en vandaag vertel ik je er alles over! 

Even op een rijtje, dit zijn de producten die je kan vinden op de webshop van NoSweat. Van de meeste had ik nooit eerder gehoord:

  • Inlegzooltjes tegen zweetvoeten
  • Okselpads
  • Ondershirts met ingenaaide okselpads
  • Een spray die je kan gebruiken voor dingen die niet in de wasmachine kunnen
  • Toiletparfum (echt waar)
  • Een toiletkruk voor beter stoelgang
  • Geurzakjes voor in je kast, koffer, …
  • Hat liners die je in je pet stopt en die het zweet van je voorhoofd tegenhouden
  • Een bh-zweetstopper

Haha, ik moest toch even giechelen bij een aantal van de producten, maar eigenlijk: ze bieden allemaal een simpele oplossing voor ongemakkelijke problemen die toch wel vaak voorkomen. Ik koos voor de cederhouten inlegzolen tegen zweetvoeten. Het is niet dat ik echt heel veel last heb van zweetvoeten, maar ik vind het echt ontzettend lastig als mijn voeten zweten, ik kan er echt niet tegen. In een video vertelde ik al dat ik echt iets tegen voeten heb, en misschien heeft het daarmee te maken.

Dit zijn ze dan, de cederhouten inlegzooltjes. Ze zijn heel dun en voelen glad aan. Gelukkig! Cederhout absorbeert vocht en doodt schimmels, zodat je geen last krijgt van onaangename geurtjes. De zooltjes zorgen er ook voor dat je je schoenen zonder sokken kan dragen!

De zooltjes pasten perfect in mijn schoenen, en ik heb ze een paar dagen uitgetest. Mijn oordeel: ze zijn echt heel aangenaam aan je voeten, en ik heb inderdaad minder last van zweetvoeten. Mijn schoenen ruiken fris en schoon, zelfs nadat ze een hele dag gedragen zijn.

Ongemakkelijk probleem opgelost!

Conclusie

Ik ben best onder de indruk van de cederhouten inlegzooltjes van NoSweat. Ze zijn dun, passen goed in mijn schoenen en doen ook echt hun werk. Het is misschien wat awkward om het erover te hebben, maar van zweetvoeten heb ik tegenwoordig geen last meer!

Welk product zou voor jou een oplossing bieden?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.