Outfit: LASCANA

Met een mooie bikini voel je je elegant. Maar een perfecte bikini vinden is niet altijd zo gemakkelijk. Onlangs was ik online aan het rondkijken, en vond ik een merk met allemaal bikini’s die helemaal mijn stijl zijn. Omdat de zomer toch in aantocht is, en ik binnenkort op reis ga, bestelde ik er eentje. Ik ben er helemaal verliefd op! Vandaag toon ik je mijn nieuwste aanwinst van LASCANA. 

Ik koos voor een bikini met witte en gouden stipjes. Mijn bikini is dus van LASCANA en dat is zeker een merk waar je je ogen voor moet openhouden deze zomer! Ze hebben superveel verschillende bikini’s, en de items zijn ook erg betaalbaar. En ik heb het getest: hij zit super! Ik koos deze bikini omdat hij een heel simpel triangle-model heeft, en dat vind ik vaak heel mooi en elegant staan. Nu ik weet dat deze bikini zo fijn is, wil ik ook graag een van hun push-up bikini’s proberen. Ik heb er al een paar gespot die ik zeker in mijn koffer wil hebben deze zomer!

Mijn jurk is van Glamorous, en bestelde ik een tijdje geleden online. Het is een heerlijk zacht stofje, en wikkeljurken zijn al heel lang favoriet bij mij. Deze jurk is ideaal om thuis te dragen, omdat hij zo comfortabel is, of op het strand, over je bikini heen, of zelfs voor een avond uit, met een paar hakken eronder.

Een zonnebril hoort er natuurlijk ook bij, en deze is helemaal Belgisch. Mijn roze zonnebril is van Kinto, en heb ik al sinds december. Ik vind hem supermooi, want ja: met roze kan je toch niets misdoen?

Bikini: LASCANA // Jurk: Glamorous // Zonnebril: Kinto

Wat voor bikini’s draag jij het liefst?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.