L’Oréal Collectie Cannes

In mei vond het festival van Cannes plaats, en wauw: de rode loper zag er prachtig uit. L’Oréal Paris is officiële sponsor van het festival, en daarom brachten ze een speciale collectie uit met twee lipsticks en een mascara die helemaal in het thema van het festival staan. De producten zien er exact uit hoe je ze zou verwachten: glamoureus met veel rood, goud en een marmerprint! 

L’Oréal Paris is al meer dan twintig jaar officiële partner van het festival, en om ervoor te zorgen dat niet enkel filmsterren zich fabulous kunnen voelen, bracht L’Oréal drie rode-loperproducten uit. Eén mascara en twee lipsticks, en de verpakkingen zijn echte kunstwerkjes. Het rood geeft de items een rijke, en luxueuze look, de gouden details doen het er luxe uitzien en er zitten veel kleine details in verwerkt waardoor je meteen ziet dat ze geïnspireerd zijn op het festival van Cannes.

De False Lash X Fiber is een tweestappen-mascara met een volumeboostende primer en een intens verlengende mascara. Normaal gezien ben ik niet zo van de primers, maar ik wil het zeker een kans geven.

Het borsteltje van de primer is heel dun en heeft een zandloperfiguur om jaloers op te zijn. De verlengende mascara heeft een gebogen borsteltje, zo eentje dat je wimpers extra veel krul kan geven.

Hierboven heb ik de twee stappen van de False Lash X Fiber mascara aangebracht.

Ik moet zeggen dat ik de twee kanten van de mascara heel fijn vind. Toen ik enkel nog maar de primer had aangebracht vond ik het effect al mooi, en met de verlengende mascara eroverheen is het effect écht glamoureus. Mijn wimpers zijn lang, hebben veel volume, zijn mooi gesepareerd en de krul is erg mooi. Wat een fijne mascara!

De Color Riche lipsticks zijn uitgebracht in twee prachtige tinten: een rode lipstick en een nude tint. Twee absolute klassiekers, die je heel vaak terugziet op de rode loper. Ik ben alvast helemaal verliefd op de huls, maar ook de bullet van de lipstick is prachtig: er staat Cannes in gedrukt. Alsof ze nog niet speciaal genoeg waren!

Links zie je Red Carpet en rechts Beige à Nu.

Hierboven heb ik de twee tinten geswatcht. Ik heb echt helemaal niets aan te merken op de kwaliteit: de dekking, het pigment en de textuur zijn allemaal perfect.

Red Carpet is een intens rode tint, en is heel neutraal. L’Oréal heeft hiermee een uitstekende keuze gemaakt, want deze tint zal heel mooi staan bij zowat alle huidskleuren.

Beige à Nu is een nude tint, maar hij is wel vrij koel. Hij heeft een beetje een grijze ondertoon, en is meer naar de paarse kant.

Rode lippen zijn altijd gepast. Dat vind ik, tenminste, en deze Red Carpet is echt om te kussen. Ik ben verliefd op de kleur, en de finish is licht glanzend, waardoor hij er extra glam uitziet.

Het liefst zou ik élke dag rode lipstick dragen!

Vroeger droeg ik nooit nude kleurtjes op mijn lippen, maar ik heb geleerd dat je gewoon de juiste tint moet vinden.

Deze Beige à Nu leek me in de huls wat te koel voor mij, maar eens op mijn lippen is hij prachtig.

Omdat mijn lippen vrij donker zijn van nature, is dit een hele goede nude tint voor mij!

De lipsticks zijn erg romig en glanzend, waardoor ze geen hele dag blijven zitten, maar een paar uurtjes houden ze zeker vol.

Pluspunten

  • De verpakkingen zijn kunstwerkjes
  • De mascara maakt mijn wimpers lang, vol en gekruld
  • De kwaliteit van de lipsticks is perfect
  • De kleuren van de lipsticks!

Minpunten

  • In de winkel zijn ze niet heel gemakkelijk verkrijgbaar (online wel)

Conclusie

Soms komt er zo’n collectie voorbij waarvan je hart een slag overslaat. Wel, deze L’Oréal Collectie Cannes is er zo eentje. Zowel de lipsticks als de mascara hebben mijn hart gestolen: de verpakkingen zijn prachtig, en de kwaliteit is ook super. Ik kan geen favoriet uitkiezen, dus ze liggen alle drie te pronken in mijn badkamer!

Wat vind jij van de L’Oréal Collectie Cannes?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.