Solinotes Yuzu & Thé Blanc

Met een lekker parfum kan je mij altijd plezier doen, en eerder probeerde ik al een paar geuren van Solinotes uit. Het concept achter deze parfums is geniaal: ten eerste zijn de parfums betaalbaar, maar wat ik er echt leuk aan vind: je kan ze gewoon apart dragen, maar je kan ook zelf parfumeur spelen en de geuren mengen voor een gepersonaliseerd parfum. Onlangs kreeg ik twee nieuwe geurtjes opgestuurd, en natuurlijk stond ik te springen om ze uit te proberen. 

De twee nieuwe geuren zijn Yuzu en Thé Blanc, twee geuren die fris en licht zijn, en volgens mij ook heerlijk bij elkaar passen.

De verpakkingen van Solinotes zijn simpel, en ergens kan ik dat wel appreciëren. De doosjes zien er allemaal exact hetzelfde uit, met als enige twee verschillen de kleur en de naam. Hoe leuk moet het zijn om alle verschillende geuren te hebben, en ze allemaal samen uit te stallen? Daar krijg ik het warm van.

Topnoten

 • Bergamot
 • Citroen

Hartnoten

 • Witte bloesem
 • Patchouli

Basisnoten

 • Eikenmos

Yuzu is een citrusgeur, en dat ruik je meteen! Het is een fris parfum, echt iets voor de lente.

Topnoten

 • Bergamot
 • Kardemom

Hartnoten

 • Salie
 • Witte thee

Basisnoten

 • Osmanthus
 • Witte musk

Thee ruikt altijd heerlijk, vind je ook niet? Het parfum met witte thee is bloemig en fris, precies zoals thee hoort te ruiken.

Doordat de twee geuren allebei fris en licht zijn, passen ze ook goed samen. Je ruikt de citrus er stevig door, maar ook de thee is duidelijk te ruiken. Als ik een favoriet moet kiezen ga ik voor Thé Blanc, maar stiekem vind ik ze gecombineerd het allerlekkerst.

Pluspunten

 • Betaalbaar
 • Lekker apart, maar ook gecombineerd
 • Ze blijven lang ruikbaar

Minpunten

 • De flesjes zijn niet heel speciaal, als dat al een minpunt is

Conclusie

Solinotes heeft niet enkel lekkere geurtjes, maar ook het idee erachter, dat je de geuren kan combineren vind ik goed gevonden. Thé Blanc is vandaag mijn favoriet, omdat ik gewoon echt van de geur van thee hou, maar ook Yuzu is een perfecte lentegeur.

De parfums van Solinotes kan je vinden bij Di, maar ook online. De geurtjes zijn betaalbaar en er zijn heel wat verschillende varianten.

Combineer jij soms geuren?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.