Outfit: Jungle Suit

Yes, het is weekend! De zon schijnt niet heel hard, maar het is wel warm en het regent tenminste niet. Mijn outfit zorgt vandaag voor de nodige hoeveelheid bloemen, om er toch een mooie lentedag van te maken. Toen ik deze look op mijn Instagram story zette, kreeg ik er ontzettend veel vragen naar, maar hier is hij dan: mijn jungle-proof jumpsuit (die eigenlijk geen jumpsuit is). 

Eindelijk, right? Ik kon zelf ook niet wachten om deze set aan jullie te laten zien. Een tijdje geleden deed ik voor de aller eerste keer een bestelling bij Romwe, en ik had geen idee wat ik kon verwachten. De items waren allemaal heel goedkoop, en ik ging er al van uit dat de kwaliteit niet super zou zijn.

Deze “jumpsuit” zat ook in mijn Romwe pakketje. Eigenlijk is het helemaal geen jumpsuit, maar een set van een broek en een topje. De kwaliteit is niet heel goed, maar het is wel een hele mooie set! De stof is heerlijk zacht, het lijkt wel of ik een pyjama draag. Over pyjama’s gesproken: als ik de top niet in de broek stop, ziet het er wel een beetje uit als een pyjama. Maar als ik hem zo draag, vind ik het er perfect uitzien. Trouwens: je kan deze set ook prima als pyjama dragen, toch?

Hoe kon het anders, ik draag mijn favoriete, go-to sneakers. Je kent ze al goed, en nu hebben ze zelfs een upgrade gekregen dankzij mijn cederhouten inlegzooltjes van NoSweat, die ervoor zorgen dat mijn schoenen nog comfortabeler zijn, én ik minder ga zweten aan mijn voeten.

Set broek en top: Romwe // Sneakers: Adidas

Wat vind jij van deze outfit?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.