Let’s Glow met L’Oréal Paris

Niets is zo mooi als een natuurlijke, healthy glowy make-up. Ik hoop dat ook jij je huid goed verzorgt, en als dat het geval is: goed bezig! Vandaag vertel ik je alles over de L’Oréal Paris Let’s Glow collectie, die perfect is om de schoonheid van je glow te benadrukken. De collectie bevat vijf producten, waaronder véél highlighter! Ik probeerde ze alle vijf uit, en vertel je er alles over. Wat vind ik van de Let’s Glow collectie van L’Oréal Paris? 

Deze vijf producten zijn hét geheim voor een mooie no-make-uplook! Volgens L’Oréal Paris zijn de producten licht, en dus ideaal voor een natuurlijke make-up, en alle producten ruiken lichtjes naar perzik.

 • Bonjour Nudista Awakening Skin, €14,99
 • Peach Embellishing Blush, €13,99
 • Matte Bronzer, €13,99
 • Glow Kit, €19,99
 • Liquid Highlighter, €14,99

First things first: we willen een goede basis. De L’Oréal Paris Bonjour Nudista Awakening Skin Tint is een lichte foundation met 92% natuurlijke ingrediënten die verrijkt is met vitaminen. De formule is licht en de foundation is verkrijgbaar in vijf tinten.


Laten we hem testen! Op de foto hierboven draag ik geen make-up.

En op de foto hierboven heb ik de Bonjour Nudista aangebracht.

Ik hou echt van het lichte en natuurlijke effect van de foundation. Ik draag de kleur Medium Light, en die is perfect voor mij, hoewel ik het gevoel heb dat de kleuren wel heel mooi de kleur van je huid aannemen. De finish is semi-mat, en daardoor is hij perfect voor mijn gecombineerde huid. Met een dun laagje is mijn huid geëgaliseerd. Het enige dat ik merk is dat hij een klein beetje aan de droge kant is.

Oké, let’s talk about this bronzer. Hoe cute zit deze bronzer eruit? Hij heeft een hele neutrale tint, zodat je er nooit te oranje of te dof uitziet. De Back to Bronze bronezr bevat perzik-, mango- en kokosboter en ruikt inderdaad lichtjes naar perzik. En het reliëf in de bronzer, is dat niet iets om verliefd op te worden?

Ook de Life’s a Peach blush is een cutie. Een warm, perzikkleurig poeder zorgt voor een zonnige gloed op je wangen. Bij deze blush is de geur het meest aanwezig, maar het is niet onaangenaam. Zowel in het doosje van de bronzer als in dat van de blush zit een handig kwastje, dat lekker zacht is.

De bronzer en blush zijn allebei mat, en de poeders zien er mooi zacht uit.

Op de foto hierboven heb ik de Back to Bronze bronzer en de Life’s a Peach blush aangebracht.

Wauw, wat zijn ze mooi. Ze geven mijn huid net voldoende kleur voor een frisse en gezonde look. De poeders zijn heel fijn en smelten samen met mijn huid. Het resultaat is natuurlijk en mijn gezicht heeft een veel meer driedimensionaal effect.

And now, let’s glow. De collectie bevat twee highlighterproducten, waarvan ik begin met de Glow Kit La Vie En Glow. Voor €19,99 krijg je vier highlighters – als dat geen goede deal is – en is verkrijgbaar in een koele en een warme variant. Hierboven zie je het warme palette. Elke tint heeft een specifiek doel, dus ik gebruik het palette dan ook hoe L’Oréal het aanraadt.

Wauw, wauw, wauw. Wat een ongelooflijk mooie highlighters. Hier krijg ik het warm van. Jij ook?

Dit is hoe je de tinten gebruikt (van links naar rechts):

 1. Binnenste ooghoek en cupidoboog
 2. Jukbeenderen, neusbrug
 3. Jukbeenderen en onder de wenkbrauw
 4. Jukbeenderen (onder de andere highlighters) en op de oogleden

En een mooie glow geven ze zeker. Het is even oppassen met de poeders omdat je nogal snel veel van de highlighters oppakt met je kwast, maar met een lichte hand kom je al heel ver!

De highlighters zijn intens, en dat heb ik wel graag. De glow was moeilijk om vast te leggen op foto, maar let me tell you: het is prachtig! Mijn huid straalde als nooit tevoren, en ik ben helemaal blij.

Ik sluit af met de vloeibare highlighter: de Glow Mon Amour Highlighting Drops. Van vloeibare highlighters kan ik niet genoeg krijgen, omdat ze altijd de meest intense glans geven, maar er toch natuurlijk uitzien.

De Highlighting Drops zijn verkrijgbaar in twee tinten, waarvan ik de lichtste uitprobeer. Kijk naar die kleur: ik ben nu al verliefd!

Je kan de Highlighting Drops gebruiken door ze op je vingertoppen aan te brengen en zo op je jukbeenderen te drukken, maar je kan ze ook vermengen met je body lotion om je lichaam een mooie glow te creëren over je hele lichaam.

Check it out. Is dat geen glow om “u” tegen te zeggen? Met deze Highlighting Drops kan je echt heel ver gaan, en dat vind ik zalig. Ik ben wel te vinden voor een opvallende glans op mijn wangen, dus de Highlighting Drops scoren hoge punten.

Conclusie

Ik ben verliefd. De Let’s Glow collectie van L’Oréal Paris heeft alles wat ik zoek wat betreft producten voor een no-make-up look. Het enige minpuntje dat ik heb gevonden is dat de foundation een klein beetje aan de droge kant is. Een beetje extra dagcrème kan de oplossing betekenen! Als ik één product moet aanwijzen als mijn favoriet uit de Let’s Glow lijn, zijn het de Highlighting Drops. Je kan er zoveel mee doen, en mijn huid ziet er ongelooflijk glowy en natuurlijk uit met twee druppeltjes van dit wondermiddel.

De producten van L’Oréal Paris zijn verkrijgbaar bij de drogist.

 • Bonjour Nudista Awakening Skin, €14,99
 • Peach Embellishing Blush, €13,99
 • Matte Bronzer, €13,99
 • Glow Kit, €19,99
 • Highlighting Drops, €14,99
Hou jij ook zo van een mooie glow?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.