Natuurlijk op je best: Nutri-Bel

Ik weet dat heel veel mensen heel erg houden van natuurlijke producten, en daar kan ik me zeker in vinden. Natuurlijke producten zijn namelijk vaak heel fijn voor je huid. Nutri-Bel is gespecialiseerd in voedingssupplementen, maar omdat ze ervan overtuigd zijn dat je je zowel vanbinnen als vanbuiten mooi en gezond moet voelen bieden ze ook verzorgingsproducten aan. Ik probeerde voor het eerst hun producten, en vertel je vandaag wat ik ervan vind. Maakt Nutri-Bel mij mooi vanbinnen en vanbuiten? 

Om er stralend uit te zien, én je stralend te voelen, zorg je voor een gezonde levensstijl en een goede huidverzorging. Ik ben zelf voornamelijk bezig met dat laatste, maar de combinatie van de twee geeft eigenlijk de beste resultaten. Wat was ik daarom benieuwd naar deze drie essentials:

  • Nutri-Bel Gezichtswasgel, € 17,00 voor 150ml
  • Nutri-Bel Dag- en Nachtcrème, € 19,00 voor 50ml
  • Nutri-Bel Vitamineril, € 23,00 voor 90 tabletten

Reinigen is een essentiële eerste stap bij het verzorgen van je huid. Ook al draag je geen make-up, je huid wordt voortdurend vervuild door de omgeving, maar met een goede reiniging haal je al dat vuil, en ook overtollig talg en dode huidcellen weg.

De Gezichtswasgel van Nutri-Bel heeft een zachte formule van kruidenextracten en essentiële oliën, en reinigt de huid met gemak zonder haar uit te drogen. Het is een beetje een kruising tussen een gel en een olie, want hij is heel zacht voor de huid. De kruidige geur maakt het heerlijk om je huid ’s ochtends en ’s avonds te reinigen.

Dit zijn de ingrediënten:

Aloë Vera (bio), Palmarose olie, Klimop extract (bio), Weegbree extract (bio), Paardestaart (bio), Fenegriek (bio), Lemongrass, Cederhout, Cypresse, Niaouli olie, Manuka olie, Cassia olie, Sanddorn olie, Marjolein en Myrrhe

Alles is helemaal natuurlijk, en de ingrediëntenlijst ziet er heel goed uit. De ingrediënten zijn stuk voor stuk goed voor de huid. Dat begint goed!

Na het reinigen gaan we de huid verzorgen. Deze dag- en nachtcrème is ook helemaal natuurlijk, en kan je zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken. Ook deze ingrediëntenlijst is heel transparant en er zit een enkel ingrediënt bij dat ik zou afraden voor de huid.

De Dag- en Nachtcrème is vrij stevig, en is dus ook aan de rijke kant. Niet moeilijk, met zoveel verzorgende oliën! Hij is daarom uiterst geschikt voor de droge of rijpere huid, maar ook een gecombineerde huid als die van mij heeft er baat bij. Het duurt even voor de crème ingetrokken is, maar hij laat geen residu achter. De geur is opnieuw héérlijk kruidig, dus als je daarvan houdt: probeer deze zéker eens uit.

Ten slotte zorgen we ook voor ons lichaam langs binnen, en daar zijn deze tabletten ideaal voor. Let wel op: een vitaminesupplement is geen vervanging voor een gezond eetpatroon. Het is een aanvulling, omdat de vitaminen ervoor zorgen dat de voedingsstoffen uit je voeding beter worden opgenomen. De Vitamineril ondersteunt je immuunsysteem en zit boordevol anti-oxidanten. Ook deze tabletten zijn honderd procent natuurlijk!

Conclusie

Wat is het fijn om te ontdekken dat verzorging die honderd procent natuurlijk is, ook gewoon heel goed voor je kan zijn. De producten van Nutri-Bel hebben een hele positieve indruk achtergelaten, en ze zijn best betaalbaar. Als jij ook zo van natuurlijke producten houdt, is dit zeker een merk om eens te checken!

Voor meer informatie, of om de producten zelf te bestellen, ga naar de website van Nutri-Bel.

  • Nutri-Bel Gezichtswasgel, € 17,00 voor 150ml
  • Nutri-Bel Dag- en Nachtcrème, € 19,00 voor 50ml
  • Nutri-Bel Vitamineril, € 23,00 voor 90 tabletten
Gebruik jij graag natuurlijke verzorgingsproducten?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.