Outfit: Black Summer

Vandaag is mijn outfit vooral gebaseerd op comfort. Van de stof naar de snit en zelfs de kleur: dit is dé outfit om thuis in te werken, om in te vliegen, of om gewoon in rond te hangen. Het fijne aan deze outfit is dat de schoenen de look instant kunnen veranderen. Ik draag vandaag bijvoorbeeld slippers, waardoor het er casual uitziet, maar trek er een paar hakken onder aan en BAM: een stijlvolle look om te gaan dineren of om uit te gaan.

Mijn volledige outfit komt vandaag uit de nieuwe Esmara by Heidi Klum collectie. Voor de zomer brachten Heidi en Lidl samen de #LETSLOVESUMMER colectie uit. Het werd een lijn vol lichte stofjes die ideaal zijn voor de zomer, met zwart, maar ook leuke prints en kleuraccenten. Check ook de schoenen! Er zijn er heel veel en ze zijn stuk voor stuk fantastisch. Mijn favorieten zijn de gouden slippers en de bruine sandalen, maar de andere schoenen zijn het ook allemaal waard om online te kijken, of zelfs even de winkel te bezoeken.

Ik koos voor een dag als vandaag voor de zwarte jumpsuit. In eerste instantie denk je misschien dat zwart niet ideaal is voor de zomer, maar eigenlijk is dat niet waar. Doordat de stof zwart is, wordt de zon beter tegengehouden. Op die manier wordt je lichaam minder warm, én wordt je huid beter beschermd tegen UV-stralen. Bovendien zie je zweetplekken veel minder zitten bij zwarte stoffen. Vanaf nu kan je dus zeker kiezen voor zwarte kleuren tijdens warme dagen, op voorwaarde dat de stof lekker licht is. Dat laatste is zeker het geval bij deze jumpsuit.

De jumpsuit heeft een bruin riempje, een leuk detail, maar dat kan je er ook uithalen, zoals ik heb gedaan. Je kan er een ander riempje bij dragen, maar je kan hem ook gewoon zo dragen, want aan de taille zit een elastiek, waardoor hij niet gewoon naar beneden valt en je figuur benadrukt.

Hoe fabulous zijn de gouden slippers? Ze zijn supercomfortabel, ze hebben een hele dikke zool waardoor ik toch een paar centimeters langer word, en ze zijn goud. Wat heeft een schoen meer nodig?

En groot nieuws: morgen is de online presale van de collectie. Op Lidl-shop.be vind je morgen de hele zomercollectie, die pas op 21 juni in de winkel zal verschijnen. Schrijf het in je agenda, zodat je niets moet missen!

Ga jij eens kijken naar de #LETSLOVESUMMER collectie?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.