L’Oréal Tinted Lip Oil & La Petite Palette

Yes, L’Oréal Paris heeft alweer een paar nieuwtjes en ik kon niet wachten om ze uit te proberen. Vandaag combineer ik twee van hun nieuwe producten: de Lip Spa Tinted Lip Oils en de La Petite Palette palettes. Twee kleurrijke producten die ik je vandaag graag wil laten zien. Ik probeerde van elk product drie tinten uit, en maakte een paar looks. Benieuwd naar de twee nieuwigheden? 

Dit zijn ze dan, zien ze er niet superschattig uit? Van dit soort producten kan ik echt heel blij worden. De Tinted Lip Oils komen uit de Lip Spa collectie, een lijn met een aantal producten om je lippen te verzorgen op een leuke en fruitige manier. La Petite Palette is een lijn met zes kleine palettes in trendy kleuren.

Ik begin met de prachtige en schattige palettes. De kleurencombinaties zijn geïnspireerd op de kleuren van een Parisienne, en de oogschaduws zouden tot 12u perfect blijven zitten. Elk palette bevat vijf tinten, en op de achterkant kan je twee looks vinden: ééntje voor overdag, en ééntje voor ’s avond. Met één palette kan je dus veel kanten op, en de kleuren passen perfect bij elkaar.

Ik begin met Nudist, een warm palette dat me meteen heel erg aansprak. Het palette bevat lichte en medium tinten, en lijkt me ideaal voor warme types.

Wauw, wat een kwaliteit! Ik ben helemaal onder de indruk van de tinten van het La Petite Palette Nudist palette. De tinten zijn stuk voor stuk intens gepigmenteerd en ze voelen zacht aan. De eerste en lichtste tint is iets minder dekkend, maar nog steeds heel mooi voor een lichte tint!

Ik heb kleur 1 als highlighter gebruikt, kleur 2 op de binnenste helft van mijn ooglid, kleur 5 op de buitenste helft en kleur drie op mijn onderste wimperrand.

Het werd een hele natuurlijke look, maar mijn ogen worden wel benadrukt. Ik vind dit echt een prachtig palette!

De tweede kleur is Fetishist, en dat is een echt smokey eye palette! De tinten zijn koel, met zilver, grijs en zwart. Ik gebruik zelf nooit echt koele tinten, maar ik weet dat heel veel mensen supermooi staan met dit soort tinten.

Opnieuw is het pigment heel goed, zowel dat van de donkere als dat van de lichte tinten.

Ik maakte een beetje een smokey look, maar ik wilde het wel zacht houden. Dat ging prima met het palette! De oogschaduws blenden mooi samen en blijven ook goed zitten.

Dit is een prima palette voor een feestje. Een koele smokey eye ziet er altijd zo stijlvol uit, vind je ook niet?

Het derde palette dat ik uitprobeer is Optimist, een palette met opnieuw koele tinten. Ik zie beige, mauve en een wat fellere blauwe kleur.

Ik heb het gevoel dat het pigment bij dit palette wat minder intens is. Het is nog steeds mooi, maar ik ben iets minder onder de indruk dan bij de andere palettes.

Voor de derde look ging ik voor een wat zachtere, smokey look. Door het zachtere pigment kan je gemakkelijk een zachte look maken. Zo zie je maar dat het niet altijd slecht is als een oogschaduw minder sterk gepigmenteerd is.

Dit is zeker een look die ik zou dragen, ook al zijn de tinten vrij koel.

Nu wil ik het even hebben over de Tinted Lip Oils. Ze zijn er in vier kleuren, waarvan ik er drie uittest. De Lip Oils zijn verzorgende olietjes voor je lippen, die ook een tintje bevatten voor een frisse look. Ik vind de verpakking alvast heel leuk! De applicator is klein en een beetje rond. Daardoor zijn ze heel fijn om aan te brengen.

Zoals je kan zien zijn de kleurtjes erg bescheiden, maar ze voegen wel wat toe. Laten we ze op de lippen proberen!

Hierboven draag ik Sugar Plum. De Tinted Lip Oil geeft mijn lippen voornamelijk veel glans. De kleur is niet echt zichtbaar, maar mijn lippen voelen wel heel zacht aan.

De kleur is bijna niet zichtbaar, maar ik heb wel een mooie glans op mijn lippen! De olie voelt niet kleverig aan, en dat vind ik wel een pluspunt.

Pompon Pink heeft heel wat meer kleur dan Sugar Plum. Deze tint heeft ook een hele fijne shimmer die ik voordat ik de foto zag nog niet echt had opgemerkt. Ik vind het effect wel mooi!

De kleur is goed zichtbaar, en echt wel mooi. Ik merk ook dat de kleur wat in mijn lippen trekt: zelfs nadat de glans helemaal van mijn lippen is vervaagd, zijn mijn kleuren nog een klein beetje gekleurd.

Dit is Hot Cerise, een wat meer rode tint. Ik vind dat hij heel erg lijkt op Pompon Pink, maar misschien nét een klein beetje roder. Hij is wel mooi.

Ik zie niet superveel verschil tussen deze tint en Pompon Pink, maar ik vind het wel een mooi kleurtje.

Conclusie

De La Petite Palettes paletten zijn handig in gebruik, en hebben hele mooie kleurtjes. Als ik een favoriet moet aanduiden kies ik zeker voor Nudist, wat een kwaliteit! De Tinted Lip Oils zijn niet heel speciaal van kleur, maar het zijn wel fijne lipproducten die je lippen verzorgen en een subtiel kleurtje achterlaten. Ze zijn schattig en het zijn de ideale producten om in je tas te hebben en je lippen doorheen de dag wat extra te verzorgen.

Wat vind jij van deze nieuwigheden?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.