Outfit: Let’s Love Summer

Het is nog niet bepaald zomer, het is de laatste dagen niet eens altijd zonnig, maar de zomer is wel in zicht. Daarom geniet ik zoveel ik kan van de zonnige momentjes die het weer ons voorlopig al te bieden heeft, en met mijn outfit van vandaag vier ik enerzijds de warmte van juni, maar ook de korte koelere momenten die er de laatste tijd veel zijn geweest. 

Deze outfit is de perfecte combinatie tussen casual en gewaagd. Mijn jurkje komt uit de Lidl Esmara by Heidi Klum #LETSLOVESUMMER collectie, en is misschien wel mijn favoriete stuk uit de hele lijn. Het is een vrij basic jurkje, maar het detail bovenaan maakt het toch een beetje speciaal. De stof is licht, ideaal dus voor de zomer, en het jurkje heeft ook de perfecte lengte. Ik heb het al veel vaak gedragen.

Mijn kousen zijn stay-ups, en ik bestelde ze via Soshin. Ik draag echt niet graag panty’s, maar om mijn benen toch een beetje warm te houden vind ik het wel fijn om kousen te dragen. Deze stay-ups blijven heel goed zitten, en dat komt niet vaak voor bij mijn dunne benen. Ze zijn zwart en ondoorzichtig, en dus ideaal voor een dag als deze.

Misschien herken je mijn laarsjes nog van een tijd geleden, want ze zijn al vaak voorbij gekomen. Ze zijn van Bullboxer, en komen uit de festivalcollectie van vorig jaar. Ik vind ze nog altijd top: ze zien er stoer uit en de gouden studs en gespen maken ze helemaal af.

Ik heb ook een nieuwe zonnebril, jeej! Hij is opnieuw van Polette, én hij is op sterkte. Ik ben er verliefd op: het model is prachtig, en ik ben helemaal weg van de roze spiegelglazen. En het feit dat ik er beter door kan kijken maakt het alleen maar beter!

Jurkje: Esmara by Heidi Klum // Kousen: Soshin // Laarsjes: Bullboxer // Zonnebril: Polette

Wat vind jij van deze outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.