Let’s Get Healthy: Bourjois Healthy Mix

Ik ben best goed op weg naar een gezond leven, maar soms kan je er gewoon niets aan doen: op een bepaald moment ziet je huid er gewoon vermoeid uit. Gelukkig is dat geen probleem meer met de producten van Bourjois Healthy Mix. Vandaag probeer ik een primer, foundation én poeder die ervoor zorgen dat je huid er minder vermoeid uitziet, en weer gaat stralen. 

Een gezonde, frisse huid heeft een aantal dingen nodig: een gezond dieet, voldoende beweging, een goede huidverzorgingsroutine en voldoende slaap. Maar zelfs als je alle regels strikt volgt kan het zijn dat je huid er wat vermoeid uitzien. Voor zulke momenten zijn deze Bourjois Healthy Mix producten gemaakt. Ze geven je huid een frisse uitstraling, terwijl ze ook ingrediënten bevatten die haar verzorgen. De vitamines in de producten zorgen voor hetzelfde effect op je huid als de vitaminen in fruit je lichaam geven.

First things first, elke klusjesman weet dat je begint met een goede primer. Deze Bourjois Healthy Mix Blurring Primer is een niet-plakkerige en heel lichte primer die vermoeidheid verbergt en fijne lijntjes onzichtbaar maakt.

Hij is veel lichter dan de normale siliconenprimer, en dat vind ik heel fijn. Mijn huid ziet er een beetje gladder uit, maar de primer bedekt niet heel veel. Geen probleem, natuurlijk, want ik gebruik nog een foundation eroverheen. Wel merkte ik dat mijn foundation veel mooier zat en dat mijn poriën onzichtbaar waren. Ik ben blij dat deze primer echt iets toevoegt aan mijn make-uproutine.

BB-crème is de perfecte middenweg tussen verzorging en foundation, en is de ideale manier om je huid te egaliseren terwijl je haar voedt. Deze Bourjois Healthy Mix BB-Cream is een ultra-lichte crème die imperfecties en donkere kringen verbergt, én je huid hydrateert.

De Bourjois Healthy Mix BB-Cream is verkrijgbaar in drie kleuren. Kleur 1, Light, is een erg lichte, porseleinen tint. 2, Medium, is een wat warmere tint, en kleur 3, Dark, is een hele warme, donkere tint.

Het aanbod van kleuren is misschien niet heel uitgebreid, maar omdat de bb-crèmes vrij transparant zijn nemen ze gemakkelijker de kleur van je eigen huid aan.

Op de foto hierboven draag ik geen make-up.

En hierboven heb ik de Bourjois Healthy Mix BB Cream aangebracht.

Ik vind dat hij echt heel erg goed dekt voor een bb-crème, maar toch zit hij nog heel natuurlijk. Wauw, heel mooi! Ik ging voor kleur 2, en dat is een perfecte math voor mijn huid. Ik zie er een stuk egaler en frisser uit.

Met de Bourjois Healthy Mix Powder creëer je een instant mat effect. Het is een poeder tegen vermoeidheid dat je huid laat stralen. Ook dit poeder bevat vitamine C, A en B5, en zorgt voor je huid.

Het poeder is verkrijgbaar in vier tinten, waarvan de eerste heel licht is. De poeders zijn zacht en voegen een klein beetje dekking toe. Op mijn huid voelen ze als fluweel. Heerlijk.

Het poeder maakt mijn huid inderdaad mooi mat en zit heel mooi op mijn huid. Een klein beetje poeder is genoeg, en het voegt inderdaad wat dekking toe. Mijn huid ziet er perfect egaal uit, en perfect mat.

Conclusie

Last van een vermoeide huid? Don’t worryBourjois Healthy Mix heeft de perfecte basis voor jouw make-uplook, zodat je er stralend en fris uitziet. De primer is licht en maakt mijn huid glad, en hij zorgt er ook voor dat mijn make-up veel mooier zit. De BB Cream is echt heel mooi, en zorgt voor een fris effect, alsof mijn huid gephotoshopt is. Het poeder is ook heel fijn, al kies ik zelf liever voor een poeder dat geen extra dekking toevoegt. Geef mij maar een transparante look!

De producten van Bourjois zijn verkrijgbaar bij de drogist en online.

Heb jij ook soms last van een vermoeide huid? En wat zijn jouw tricks?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.