Outfit: Re-laxed

Zou ik even mijn ongenoegen mogen uiten over het weer? Er is geen zon, het is donker, en het is niet eens zo warm. En dan zou het binnenkort zomer moeten worden. Hopelijk wordt het snel beter. Voorlopig blijf ik dan maar binnen, en dat is ook oké: ik heb nog wat saaie dingen af te werken, en zo ben ik misschien hélemaal klaar met mijn werk wanneer de zon weer terug is. Mijn outfit vandaag is daarom vrij casual, maar toch leuk; al zeg ik het zelf. 

Simpel, maar wel een outfit die bij mij past. Het heeft iets stoer, en dat vind ik altijd leuk. Ik vind van mezelf dat ik er nogal snel heel girly uitzie, met mijn lange blonde haar, en een wat meer casual outfit brengt dat in balans.

Het t-shirt en de broek komen allebei uit de Esmara x Heidi Klum collectie van Lidl. Ik koos voor het simpele witte t-shirt, dat een mooi randje heeft aan de hals. Het is hélemaal van katoen, waardoor het heel zacht is en mooi valt. Een wit t-shirt is een échte musthave in je garderobe, en deze is zowel budgetproof als mooi en stijlvol.

De jeans is een girlfriend jeans, en zou ook baggy moeten zijn maar iets minder los dan een boyfriend jeans. Voor mij is hij eigenlijk vrij strak, maar dat komt misschien omdat ik vrij “aanwezige” billen heb. Naar de onderkant toe loopt hij vrij recht, en ik vind dat de jeans er heel cool uitziet als je de pijpen oprolt.

In mijn gebruikelijke Adidas Superstar sneakers draag ik vandaag een speciaal paar sokken. Ik draag vandaag speciale compressiekousen. Moet jij ook meteen denken aan oude vrouwtjes? Dat is blijkbaar niet nodig! De sokken hebben namelijk tal van voordelen: ze voorkomen opgezwollen voeten, ze reguleren de warmte en verkleinen de kans op reizigerstromboses. Dit specifieke paar is speciaal voor tijdens het reizen, en ik dacht: als ik binnenkort naar China vertrek ga ik hier zo blij mee zijn! Ze zitten echt ongelooflijk goed, mijn benen voelen de hele dag heerlijk aan.
De sokken zijn van STOX, en ze hebben een hele lijn aan verschillende sokken, dus ga ze zeker eens checken!

Ik draag vandaag ook voor het eerst mijn nieuwe horloge van Swatch. Dit horloge is de Skinpole variant uit de Skin Irony lijn. Het is zo mooi en elegant. Het is een dun en gepolijst roestvrijstalen horloge, met een zilverglanzende wijzerplaat en een stijlvolle zilveren horlogeband. Ik vind het prachtig!

T-Shirt: Esmara by Heidi Klum // Jeans: Esmara by Heidi Klum // Sneakers: Adidas // Sokken: STOX // Horloge: Swatch

Wat vind jij van deze outfit? En van het weer?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.