3 x Kiehl’s Gezichtsmaskers

Ken jij Kiehl’s al? Waarschijnlijk wel! Het lijkt wel alsof ik de enige ben die nog nooit iets van het merk heeft uitgeprobeerd. Een schande! Bij deze mijn oprechte excuses daarvoor, en vandaag maak ik het meer dan goed. Ik probeerde maar liefst drie gezichtsmaskers uit, en vertel je er vandaag alles over. 

Kiehl’s begon ooit in New York als een apotheek, maar tegenwoordig vind je er alles wat je nodig hebt om je huid te verzorgen. Hun producten bevatten de beste natuurlijke bestanddelen, zoals lavendel, squalaan en vitamine C. De producten zijn niet heel goedkoop, maar voor mij is goede huidverzorging een investering.

Vandaag vertel ik je over drie maskers van Kiehl’s. Twee “gewone” maskers, en één sheetmasker.

Calendula & Aloe Soothing Hydration Mask

Dit masker helpt kalmeren, hydrateren en tekenen van irritatie te verminderen. Calendula is de olie van de goudsbloem, en ideaal voor de vette en gevoelige huid. De geur is echt heel aangenaam: fris maar toch wat naar de kruidige kant. Je moet het masker maar drie minuten laten zitten, en al na één keertje voelde mijn huid gekalmeerd aan. Gebruik het masker regelmatig om je teint te egaliseren en te revitaliseren!

Ginger Leaf & Hibiscus Firming Mask

Een mild nachtmasker met fluwelen textuur voor een zachte en gladde huid. Dit masker breng je ’s avonds aan, om wakker te worden met een verstevigde huid. Botanische Hibiscus hydrateert en heeft een onmiddellijk verstevigend effect op de huid. Gemberblad vervaagt op langere termijn fijne lijntjes en rimpels. Opnieuw een heerlijke geur, en een masker dat aangenaam voelt op de huid. Dit masker kan je vijf keer per week gebruiken!

Het verschil tussen de twee maskers is goed zichtbaar: het gember en aloë masker heeft een geltextuur en ziet er licht uit. Het masker met gemberblad en hibiscus is stevig en daardoor een stuk rijker.

Smeerbare maskers zijn leuk, maar sheet maskers zijn nóg leuker. Zo nu en dan een handig sheetmasker kan echt mijn dag goed maken, en al zeker dit Instant Renewal Concentrate Mask, een geavanceerd en olie-geïnfuseerd hydraterend masker met cold-pressed Amazone-olie voor een stralende huid. Het masker hydrateert je huid niet alleen, maar verfijnt haar ook en zorgt voor een glad effect.

Mag ik je waarschuwen? Dit masker ziet er creepy uit als je het ophebt. Zorg er dus wel voor dat er niemand langskomt tijdens de tien minuten dat je het laat intrekken. Wanneer je het masker er weer af haalt mag iedereen langskomen, want je huid zal stralen en glad zijn. Het is heel handig dat het masker uit twee delen bestaat, want zo past het mooi aan en valt het niet af!

Conclusie

Ik schaam me dat ik nooit eerder de producten van Kiehl’s uitprobeerde, want de drie maskers die ik uitprobeerde zijn zalig. Na één gebruik ondervond ik al verschil, ik voelde het in mijn huid en zag het ook. Bij alledrie de maskers!

De producten van Kiehl’s zijn verkrijgbaar in Kiehl’s winkels, en online.

Heb jij de producten van Kiehl’s al geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.