Going Bananas With The Body Shop!

Het is zomer! Tijd voor zomerse producten, met frisse geuren. De Go Bananas lijn van The Body Shop is echt zo’n ultieme zomermusthave. Als je van een bananengeur houdt, mag je dit niet aan je voorbij laten gaan. De producten zijn helemaal vegan, zoals we gewend zijn van The Body Shop, en hebben weer superleuke verpakkingen. Benieuwd naar deze lijn boordevol bananen? 

Hoe blij word jij van deze producten? De combinatie van roze en geel doet me glimlachen, en kijk naar dat superleuke douchekapje en het toilettasje in de vorm van een banaan. Het douchekapje en het toilettasje zijn ook verkrijgbaar, ze zitten in de giftset! Verder bestaat de collectie uit een Body Yogurt, een Body Butter en een Shower Gel. Ik kreeg een pakje opgestuurd met de Body Butter, en twee nieuwe Shin Lip Liquids, in de kleuren Blueberry en Lemon Sherbet.

  • The Body Shop Go Bananas Body Yogurt, € 10
  • The Body Shop Go Bananas Body Butter, € 17
  • The Body Shop Go Bananas Shower Gel, € 7
  • The Body Shop Go Bananas Giftset, € 24

De Body Butters van The Body Shop zijn ondertussen een beetje een cultproduct geworden. Ze zijn zo fijn, en verkrijgbaar in ontzettend veel varianten. De Go Bananas variant is de allernieuwste, en hij ruikt écht naar banaan. The Body Shop staat bekend om de heerlijk geurende producten, en daar is deze bananen-body-butter zeker geen uitzondering op!

Ook deze Body Butter is rijk en stevig, en is heerlijk om je lichaam mee in te smeren.

Ik kreeg ook twee Ship Lip Liquids opgestuurd, in best gewaagde kleurtjes. De glossjes zijn verzorgend voor je lippen, en geven een subtiele glans. Links zie je Lemon Sherbet, een geel tintje, en rechts Blueberry, een iets meer voorkomend kleurtje!

Gelukkig zijn de kleurtjes vrij transparant, en geeft Lemon Sherbet je geen felgele lippen! Ze zijn zacht, en bevatten een mini shimmer.

Hierboven draag ik Lemon Sherbet. Zoals je ziet is het gele effect nauwelijks zichtbaar op mijn lippen, al geeft de gloss wel een beetje warmte!

En dit is Blueberry, duidelijk een stuk koeler. Bij deze gloss zijn de paarse shimmers wat meer zichtbaar. Heel schattig!

Conclusie

Fan van de geur van bananen? Ga dan vanaf juli zo snel mogelijk naar The Body Shop en ruik aan de The Body Shop Go Bananas producten. Ik beloof het: je zal het je niet beklagen. De geur van de Body Butter is fruitig en lekker, ik moet me inhouden om geen hapje te nemen! De Shine Lip Liquids zijn transparante, niet-kleverige glossjes die je lippen verzorgen tijdens de hele zomer.

De producten van The Body Shop Go Bananas zijn vanaf juli verkrijgbaar in hun winkels.

  • The Body Shop Go Bananas Body Yogurt, € 10
  • The Body Shop Go Bananas Body Butter, € 17
  • The Body Shop Go Bananas Shower Gel, € 7
  • The Body Shop Go Bananas Giftset, € 24
Hou jij van bananen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.