Outfit: Neutral

Ik hou van neutrale kleuren. Ze zijn gemakkelijk om te dragen, en bovendien ziet een neutrale outfit er altijd heel stijlvol uit. Kleuren als beige, bruin, crème, wit en zwart kan je niet genoeg in je kast hebben hangen, vind ik, dus ik besloot om mijn garderobe een beetje aan te dikken met een paar nieuwe items. Mijn outfit van vandaag is geschikt voor het niet-zo-zomers weer, maar ziet er ook heel fris uit! Lees snel verder.

Het heeft wel iets, vind je niet? Ik ben vooral helemaal verliefd op mijn broek van Filippa K. Ik wou dat ik superrijk was, en eigenlijk voornamelijk omdat ik alles van Filippa K moet hebben! Het merk heeft de meest prachtige, minimalistische, Scandinavische kledingstukken, en alsof de schoonheid en de kwaliteit van de stukken nog niet genoeg was: het merk is ook nog eens duurzaam. Ze keken naar alle vlakken van de productie, en ze promoten ook een “simpele” kledingstijl, zodat kleding langer gedragen kan worden, en niet elk seizoen vernieuwd moet worden.

Ik hou van de plooien vooraan in de broek, de kleur van de broek, en van het feit dat de pijpen iets wijder uitlopen onderaan. Doordat de broek wat korter is, lijken mijn korte benen wat langer, en dat vind ik altijd een pluspunt!

Mijn top is van Fila, maar dat had je misschien al gezien omdat het logo van Fila er in het groot opstaat! Het is een crop top, maar hij is niet overdreven kort, zodat hij vrijwel perfect aansluit bij mijn broek, die een wat hogere taille heeft. De top maakt mijn outfit wat meer sportief, en dat vind ik wel leuk – plus: het past goed bij mijn sneakers.

Het jasje dat ik draag lijkt op het eerste zicht misschien niet iets dat je in de zomer draagt, maar het was gisteren koud! Ik was héél blij dat ik wel een jasje aanhad, en dit zachte, imitatieleren jasje van Miss Selfridge is lekker warm én mooi. Ik hou echt zoveel van de suède look, en dit jasje is zowel stoer als vrouwelijk door de zachte stof en het getailleerde model.

Mijn sneakers zijn zo cool, ik word altijd blij als ik ernaar kijk. Ik hou van de dad sneaker trend, en deze kleurrijke sneakers zijn me op het lijf geschreven. Ik vond ze online bij Romwe, maar jammer genoeg zijn ze wat te klein voor mij. Heel jammer, want ik vind ze zalig: de kleuren, de zool, de veters…

De handtas die ik vandaag draag is een van mijn favoriete tassen van Michael Kors. Hij is al wat ouder, dus ik kon hem niet online terugvinden. Ik kocht hem een tijd geleden bij Maasmechelen Village, en sindsdien heb je hem al heel vaak voorbij zien komen.

Broek: Filippa K // Top: Fila // Jasje: Miss Selfridge // Sneakers: Romwe // Handtas: Michael Kors

Draag jij vaak neutrale kleuren?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.