Ben jij Noughty?

Iedereen is van nature mooi, dat vind ik oprecht. En dat vindt ook Noughty, een Engels merk dat haarverzorging verkoopt die natuurlijke ingrediënten bevat, en sinds kort ook verkrijgbaar is in België. Ik probeerde alvast de lijn voor pluizig en beschadigd haar uit, want 97% natuurlijke haarverzorging, werkt dat ook effectief? Vandaag vertel ik je alles over de shampoo, conditioner, het haarmasker en de leave-in conditioner tegen beschadigd haar van Noughty

De producten van Noughty zien er schattig en speels uit. In totaal zijn er negen verschillende lijnen, voor elk haartype is er dus voldoende keuze. Ik kreeg de producten voor pluizig en beschadigd haar opgestuurd. Een beetje jammer, want ik heb niet echt pluizig of beschadigd haar, dus het anti-pluis effect zal ik niet heel goed kunnen testen.

Een goede shampoo maakt je haar niet enkel schoon, maar verzorgt het ook. Dat is exact wat De Noughty To The Rescue shampoo belooft. De shampoo is vegan-friendly en bevat geen parabenen, petrochemicaliën, sulfaten of siliconen. Alle producten van Noughty zijn 97% natuurlijk. De overige 3% zijn ingrediënten die noodzakelijk zijn om de structuur, kwaliteit en geur van de producten te garanderen.

De shampoo ruikt heerlijk, en doet zijn werk perfect. Ik was bang dat hij te voedend zou zijn voor mij, en mijn haar wat plat zou maken, maar dat is gelukkig niet het geval!

Na de shampoo breng je het masker aan op je haarpunten en eventueel de -lengten, en dat laat je een paar minuutjes inwerken. Het masker bevat karité, kokos en andere plantaardige ingrediënten die je haar diep voeden. En inderdaad: na het gebruik van het masker voelde mijn haar zacht een glad aan. Opnieuw werd mijn haar niet sneller vet of platter. Zo fijn!

Ik sluit mijn doucheritueel af met een conditioner op mijn haarlengten en -punten. Zonder problemen wordt mijn haar ontward, en ik moet hem maar een kort moment laten inwerken om hem te doen werken.

De Noughty Intensive Care Leave-in Conditioner is een crème die je aanbrengt op je haar en niet moet uitspoelen. Na het douchen verwen ik mijn puntjes met een erwtje van deze crème, en daarna breng ik het in model. De crème maakt je haar gladder, versterkt en beschermt het, én het hydrateert. Een fijne aanvulling op mijn haarverzorgingsroutine, met een heerlijke geur.

Conclusie

Eindelijk ontdekte ik nog eens een merk met natuurlijke haarverzorging, dat ook nog eens budgetvriendelijk is. Met prijzen van €7,99 tot €9,99 per product is Noughty zeker goedgekeurd als betaalbaar merk met natuurlijke verzorging. Ik had verwacht dat de lijn die ik vandaag uitprobeerde mijn haar te zwaar zou maken, maar dat is gelukkig niet het geval. Ik ben alvast overtuigd door deze fijne producten, die natuurlijk en vegan-friendly zijn.

Ga jij de producten van Noughty eens proberen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.