2 Nieuwe Essie collecties: Desert Mirage & Enchanted

Bereid je voor op héél veel nagellakjes, want vandaag bespreek ik niet één, maar twee volledige collecties van Essie. Ik toon je de lakjes van Desert Mirage, en de Enchanted collectie. Essie heeft altijd supermooie lakjes, en de kwaliteit is vaak echt heel goed. Het is een budgetmerk, dat heel geliefd is bij bruidjes, en ik heb er ondertussen al heel wat in mijn collectie. Vandaag voeg ik er twaalf toe, en ik laat ze graag allemaal aan je zien. 

Laten we beginnen met de “normale” lakjes: dit is de Essie Desert Mirage collectie. Zes lakjes in fascinerende tinten, die geïnspireerd zijn op de optische illusies die je ervaart in de woestijn. Met prachtige parelmoeren finishes en koele aardetinten is dit dé collectie die je zowel op de catwalk zal spotten als in het zwoele Oosten.

  • Essie Desert Mirage, € 12,49 per stuk

Lighten The Mood

We beginnen met een licht, zand-achtig tintje. Lighten The Mood is een beige lak die prima dekt in twee laagjes, en een mooie, egale kleur geeft. Essie omschrijft de kleur zelf als een ontspannend ivoorwit met de glans van Sienna-aarde.

Less is Aura

Less is Aura is een warm terracotta beige. Deze is mijn favoriet van de collectie, het is een prachtig neutraal tintje dat perfect dekt in twee dunne laagjes.

Let It Glow

Ik hou van alles dat een warme glans heeft, en dat heeft deze Let It Glow zeker. Het is een vurig koraalkleurtje met koperen glinsters. In het echt vond ik dat één laagje genoeg dekte, maar bij nader inzien zou ik er de volgende keert toch nog een laagje bij doen.

Blue-tiful Horizon

Deze lak is echt heel speciaal. Blue-tiful Horizon is een hemelsblauwe lak met een amberkleurige gloed. Wauw, echt een uniek lakje! Dekt perfect in één laagje, trouwens.

Hazy Daze

Hazy Daze is een rijk byzantijns paars met warme kleitonen. De warme kleitonen zie ik niet meteen terug op mijn nagels, maar het rijke paars zeker wel!

Seeing Stars

De laatste lak uit de Desert Mirage lijn is Seeing Stars, een mahoniebruine lak met gouden glinsters. Ook dit lakje is erg speciaal, en ik begrijp het idee van een optische illusie wel. Dekt perfect, maar echt perfect, in één laagje.

Dit is de Enchanted collectie, een nieuwe lijn van de Gel Couture lakjes. De kleurtjes zijn geïnspireerd op sprookjes, prinsessen, tule, en gouden accessoires. Op het eerste zicht zien ze er alvast prachtig uit. Ik vind de flesjes van de Gel Couture nagellak zo mooi. Ze zien er elegant uit, en zijn echte decoratiestukjes voor je badkamer.

  • Essie Enchanted Gel Couture, € 14,99

Matter Of Fiction

Matter Of Fiction is een melkroze lakje, dat jammer genoeg een beetje streperig lakt. Het is een vrij transparante lak, die een derde laagje nodig heeft om echt mooi te dekken. Op de foto hierboven draag ik op mijn wijs- en middelvinger twee laagjes, en op mijn ringvinger en pink drie laagjes.

Princess Charming

Princess Charming is een paarsroze kleurtje met muskaataccenten. Ik vind de kleur prach-tig, wauw!

Once Upon A Time

Er was eens… Een ijsblauwe nagellak met leisteentoetsen. Het lakje dekt bijna perfect in één laagje, en is een ideaal accent voor lila-lovers!

Spellbound

Dit is ook een heel mooie kleur: Spellbound. Een mosgroene tint met gouden shimmers, voor een betoverende look!

Daring Damsel

Ik hou van goud, en met deze Daring Damsel hoef ik geen ringen meer te dragen, want mijn nagels zien eruit als juweeltjes.

Good Knight

Donkerrood ziet er altijd heel stijlvol uit, en deze Good Knight is echt heel mooi. Dekt perfect in twee laagjes.

Conclusie

Dat waren ze allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is Less is Aura, omdat dat voor mij de perfecte nude tint is. Maar ik moet toegeven dat alle kleurtjes die ik vandaag testte heel mooi vind. Essie heeft opnieuw bewezen dat hun lakjes heel fijn zijn!

De nagellak van Essie is verkrijgbaar bij de drogist en online.

  • Essie Desert Mirage, € 12,49 per stuk
  • Essie Enchanted, € 14,99 per stuk

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.