Elektrische schokjes voor een egale huid? Ikari Superboost behandeling

Ikari lanceerde onlangs een nieuwe behandeling, en ik was één van de gelukkigen die de behandeling mocht gaan uitproberen. Het klonk heel veelbelovend: de Superboost is een cosmetische behandeling, die dezelfde resultaten geeft als een medische behandeling. Niet snijden of prikken dus, maar wel een egale en stevigere huid. De behandeling werkt in een paar stappen, en is doeltreffend door het gebruik van een jetstream en electrostimulatie. Benieuwd geworden? Vandaag leg ik je alles uit!

De Ikari Superboost behandeling is een behandeling die zowel de huid verstevigt als haar egaliseert. De behandeling biedt een oplossing voor:

  • Huidveroudering
  • Fijne rimpels
  • Oog-lifting
  • Onregelmatige huid
  • Grove poriën
  • Gevoeligheid
  • Acne
  • Huidspanning

Ik ben nog maar 25, dat is relatief jong, dus ik onderging de behandeling in de eerste plaats om mijn huid egaler te maken. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten van de behandeling en het resultaat, dus ik was best zenuwachtig toen ik op de stoel ging liggen.

Stap 1: de analyse

De Superboost is een behandeling die afgesteld wordt op jouw huid, dus begint de Ikari Skin Expert met een grondige analyse van je huid. Op basis van die analyse wordt een cosmeticaplan op maat voor je opgesteld, zodat je weet welke producten geschikt zijn voor je huid.

Stap 2: de reiniging

Na de analyse kiest de Ikari Skin Expert de geschikte vorm van Superboost voor jouw huid. Eerst wordt je huid grondig gereinigd met de producten van Ikari.

Stap 3: de jetstream

Nu begint het echte werk: met een jetstream worden actieve stoffen naaldloos geïnjecteerd in je huid. Ondertussen wordt het vuil uit je poriën gepompt, en worden de kanaaltjes gevuld met mineralen en vitaminen.

Het klinkt misschien pijnlijk, maar dat is het zeker niet. Dit is de stap die je op de foto bovenaan ziet, het is dus zeker niets te groot of te hard. Het gevoel is eerder te omschrijven als wanneer iemand met een pen over je gezicht tekent.

Stap 4: de electrostimulatie

Door kleine elektrische schokjes door je spieren te sturen, worden de spieren van je huid gestimuleerd, waardoor ze steviger worden en je huid dus strakker. Door deze stap wordt de huid ontspannen, de ogen opgetrokken, de wenkbrauwen gelift, …

Voor deze stap was ik heel bang, maar dat was eigenlijk voor niets nodig. Ik moet wel toegeven dat het een heel erg vreemd gevoel is, maar pijnlijk was het zeker niet. Het allervreemdste aan deze stap was dat ik een hele vreemde smaak in mijn mond had, maar dat is blijkbaar normaal. Heel grappig!

Het resultaat

Op de foto’s hierboven zie je het resultaat. De eerste foto is genomen toen ik buiten kwam nét na de behandeling, en de tweede foto twee dagen na de behandeling.

Ik merkte al meteen verschil toen ik na de behandeling in de spiegel keek. Mijn poriën leken kleiner, en mijn blik zag er open uit, op een of andere manier. Het is moeilijk op foto vast te leggen, maar wauw: ik zag meteen dat het had gewerkt.

Na twee dagen zou het effect het allermooist zijn, en dat kan ik bevestigen. Op de foto draag ik enkel mascara, en kijk hoe mijn huid straalt. Het lijkt wel de huid van een baby, zo egaal en glad ziet mijn huid eruit. Wat betreft rimpels kan ik niet heel veel zeggen, al had ik wel het gevoel dat de huid rond mijn ogen iets frisser was, en de lijntjes die van mijn neus naar mijn mondhoeken lopen zijn nu een stuk minder zichtbaar.

Praktisch

Je kan de Superboost behandeling éénmalig boeken, voor een speciale gelegenheid, maar ook als kuur voor een langdurig effect. De Superboost kan je boeken vanaf € 150, afhankelijk van je wensen. Ik geef toe: het is geen goedkope behandeling, maar naar mijn mening het geld zeker waard. Als ik zie welk resultaat de Superboost op mijn huid heeft gehad, wil ik nu al een behandeling vastleggen twee dagen voor mijn bruiloft!

Kijk op de website van Carpe voor meer informatie, en om een afspraak te maken.

Is deze behandeling iets voor jou?

Ik heb deze behandeling gekregen om er mijn mening over te kunnen schrijven. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.