Outfit: Ruffles

Tegenwoordig zie je ze steeds vaker: plissé broeken. Zo van die broeken met allemaal plooitjes, begrijp je wat ik bedoel? Ik was niet zo’n hele grote fan van plissé rokken, maar de broeken vind ik wel super. Ze zien er casual uit, maar flatteren toch je figuur. En nu heb ik er ook ééntje aan mijn garderobe toegevoegd. Je kan ze heel casual dragen, met sneakers of platte sandalen, maar zeker ook wat gekleder. En dat tweede was wat ik gisteren deed. 

Is dit geen superleuk plekje? Het is een klein beetje een verstopt pleintje, en het is zo gezellig! Zeker als de zon schijnt, en dat is de laatste dagen steeds meer het geval. Ik kan zo blij worden van dit soort plekjes, en alle credit gaat weer naar Nikola, mijn professionele foto-plekjes-spotter!

Mijn blouse en broek zijn allebei van New Look. Ze zijn vrij simpel, maar hebben allebei toch een detail dat hen speciaal maakt.

De blouse die ik draag is een soort t-shirt, maar aan de mouwen heeft hij twee laagjes. Daardoor zien de mouwtjes er heel flowy uit! Ik hou van de kleur van dit t-shirt, en van de mouwen, en ook van het stofje. Ik heb deze blouse al een tijdje, en het is een van mijn favoriete items!

Ik combineerde mijn blouse vandaag met mijn culotte. Het heeft even geduurd, maar nu ben ik echt grote fan van de losse driekwartbroeken! Ze geven zo’n casual look, maar ze kunnen er ook heel stijlvol en gekleed uitzien. Deze is van een plissé stofje, en dat maakt hem net wat specialer. Bovendien vind ik deze stof heel flatterend voor mijn benen. Wat vind jij?

Ik besloot om vandaag een paar sandalen met hoge hak aan te trekken, want dat geeft toch net wat extra aan mijn outfit. Normaal zou ik altijd voor sneakers kiezen, maar door deze hakken zien mijn benen er wat langer uit, score! Deze zijn van ASOS, en ze zitten heel comfortabel, al zou je dat niet zeggen!

Ze zijn niet super opvallend,maar Nikola raadde me aan om een paar pareloorbellen te kopen. Ik had er vroeger echt heel veel, maar tegenwoordig draag ik nooit meer oorbellen. Deze pareltjes zijn heel schattig en subtiel, maar ze doen mijn gezicht wel stralen.

Top: New Look // Broek: New Look // Schoenen: ASOS // Oorbellen: Pieces

Hou jij van culottes?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.