Paula’s Choice Peptide Booster

Ik ben geen chemicus, maar ik heb m’n research gedaan: peptiden zijn cel-communicerende ingrediënten. Op die manier vertellen ze je huid wat ze moeten doen en wat ze moeten doen om strak te worden en er jong uit te zien. Klinkt best interessant, vind je ook niet? Paula Begoun stopte acht verschillende van die peptiden in een serum, die samen een intense booster vormen voor je huid. Paula’s Choice is mijn favoriete skincare merk, dus ik was er als de kippen bij om het serum uit te proberen. Ondertussen gebruik ik het serum al een tijdje, en vandaag vertel ik je er graag meer over. 

Peptiden zijn dé ingrediënten voor een stevigere huid. Ze geven je huid een echte work-out, zodat ze strakker wordt en er jonger gaat uitzien. De Paula’s Choice Peptide Booster verzacht fijne lijntjes en rimpels, versterkt de huidbarrière, en verbetert de huidteint en -structuur. Je kan het serum apart gebruiken, maar je kan het ook mengen met je dag- of nachtcrème. Je mag het serum ’s ochtends én ’s avonds aanbrengen.

Paula stopte acht peptiden in de booster, die elk een verschillende functie hebben bij het verzorgen van je huid. De namen van die peptiden zijn Chinees voor mij (hehe, grappig omdat ik volgende maand naar China ga en een beetje Chinees probeer te leren), maar dit zijn de verschillende peptiden en hun bijdragen:

 • Tripeptide-1 
  Stimuleert een proces in je huid dat bijdraagt aan de ondersteuning van je huid, voor een zichtbaar stevigere huid.
 • Palmitoyl Tripeptide-1 + Palmitoyl Tetrapeptide-7 + Palmitoyl Hexapeptide-12
  Deze drie peptiden verbeteren de vochtbalans in je huid, laten je huid er gezonder uitzien en maken rimpels gladder.
 • Myristoyl Hexapeptide-16 + Myristoyl Pentapeptide-17 
  Dit duo kalmeert tekenen van roodheid en laat je huid er veerkrachtiger uitzien en steviger aanvoelen.
 • Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate
  Helpt je huid om dode huidcellen efficiënter af te scheiden voor een frisse, gezondere huid. Dit ondersteunt de exfoliërende werking van AHA-en BHA-exfolianten.
 • Azelaoyl Bis-Dipeptide-10
  Vervaagt verkleuringen die ontstaan zijn door zonneschade, vermindert een doffe huid en remt de vorming van schadelijke stoffen in je huid, die kunnen leiden tot verlies van stevigheid.

De consistentie van de Paula’s Choice Peptide Booster is heel speciaal. Hij is heel licht, maar toch niet heel vloeibaar. Hij voelt echt als een serum, en trekt daarom echt heel snel in. Ik merkte de eerste dagen al meteen dat hij mijn huid in eerste intentie heel goed hydrateert. Dat vind ik alvast een heel leuk bij-effect!

Ik heb natuurlijk een tijdje geleden de Superboost behandeling laten doen, die mijn huid ook strakker zou maken, dus ik weet niet welke van de twee het meeste effect had op mijn huid: de behandeling of de Paula’s Choice Peptide Booster. Alleszins kan ik bevestigen dat mijn huid er héél glad en strak uitziet. Zelfs in het meest onflatterende licht van de lift in mijn gebouw ziet mijn huid er stralend uit.

Conclusie

De Paula’s Choice Peptide Booster blijft zonder twijfel in mijn verzorgingsroutine. Omdat hij zo snel intrekt duurt mijn routine maar een paar seconden langer, dus ik heb niet veel te verliezen. En dan heb ik het nog niet gehad over de voordelen voor mijn huid hij biedt: mijn huid is gehydrateerd, droge plekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon, en ik merk zelfs dat fijne lijntjes – die toch stilaan beginnen komen – minder zichtbaar zijn. Ik ben overtuigd!

De Paula’s Choice Peptide Booster is verkrijgbaar via de online shop van Paula’s Choice.


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

 • Donna schreef:

  Ik heb deze al enige tijd in gedachten. Ik heb gezocht naar een goedkopere variant of met meer inhoud. En die zijn er wel maar dan met minder peptiden en met veel andere ingredienten die weinig nut hebben. Is deze zuinig in gebruik? Hoeveel druppels gebruik je ongeveer voor je gezicht dus niet gemengd met een serum of creme?

  • Silke schreef:

   Ik gebruik twee of drie druppels voor mijn volledige gezicht. Ik gebruik hem nu al een paar weken, en er is nog maar een klein beetje uit. Hij is dus wel erg zuinig in gebruik!

 • Aboutsbstyle schreef:

  Klinkt wel erg goed, en wat fijn dat het intrekken ook zo snel gaat. Echt een enorme pluspunt vind ik. Liefs soraya

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.