Een upgrade voor mijn slaapkamer: Mijn nieuwe Wake-up Light!

Al jaren gebruik ik mijn smartphone als wekker, maar eigenlijk is dat niet echt ideaal. Ik ben het muziekje al helemaal beu gehoord, en soms is de batterij leeg en dan gaat het helemaal mis! Aangezien mijn slaapkamer de kamer is die het minst in orde is in mijn appartementje, besloot ik te investeren in een wekker. Ik ging voor een wake-up light, en bestelde hem heel gemakkelijk bij Collishop. Vandaag vertel ik je wat ik er nu van vind. Benieuwd? Lees snel verder!

Na iets meer dan drie maanden in mijn appartement, zei ik tegen mezelf: nu moet ik toch echt wel een wekker kopen. Ik ging meteen voor een goede wekker, die qua design ook heel mooi bij mijn slaapkamer staat. Deze wake-up light is van Medisana, en was niet eens zo duur. Hij maakt je heel rustig wakker met een warme lamp, en geluid dat stilaan harder wordt. Op die manier schrik je niet wakker en kan je opstaan met een relaxed gevoel!

Geluiden

Om wakker te worden heb je een aantal opties om wakker te worden. De Medisana Wake-up Light heeft acht natuurlijke geluiden zoals vogels, kikkers, regen en wind, maar je kan ook gewoon wakker worden door de radio. Persoonlijk vind ik dat laatste het leukste, maar je kan zelfs je mp3-speler aansluiten om gewekt te worden door je favoriete nummer.

Alarm

Met een paar knopjes kan je gemakkelijk een alarm instellen, en het handige is dat je twee alarmen kan klaarzetten. Je kan per alarm de tijd instellen waarop ze moeten afgaan, en ook het geluid kiezen. Wil je om zes uur wakker worden door het geluid van vogels? Of om half tien door de radio? Het kan allemaal!

Licht

Een wake-up light is een wekker die oplicht als het alarm afgaat. Zo word je op een natuurlijke manier wakker, en is je slaapkamer verlicht zodra je moet opstaan. Het licht van de wekker is warm wit, maar de wekker heeft ook een Relax functie, waarbij het licht verandert van rood naar groen, naar blauw en naar nog vier andere kleuren. Heel sfeervol!

Zizz

De zizz-knop is een knopje op de Medisana Wake-up Light waarmee je een snelle wekker kan aanzetten voor binnen 15 tot 90 minuten. Zo is deze wekker ook supergoed voor een snelle powernap!

Is het iets voor jou, zo’n wake-up light?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.