Outfit: Hello Summer!

Zomer is zalig. Ik kan niet genoeg krijgen van de zon op mijn huid. Het voelt de laatste dagen een beetje als vakantie in eigen land, dus ik kleed me daar ook naar. Jurkjes, shorts, fleurige bloesjes, kon het maar het hele jaar door zulk heerlijk weer zijn! Vandaag een outfit die ik zeker meeneem op vakantie, maar die ik in Antwerpen ook graag draag. Benieuwd naar ongetwijfeld een van mijn meest zomerse outfits?  

De kleur van mijn jurkje is een kleur die altijd een glimlach op mijn gezicht tovert. Het mosterdgeel is naar mijn mening dé kleur van de zomer van 2018. Het is een ontzettend warme tint die warme huidtintjes nog meer opwarmt, en een zonnige look geeft. Dit jurkje kocht ik een tijdje geleden bij Primark, en al vind ik de kleur fantastisch, weet ik toch niet of ik het opnieuw zou kopen: de snit is niet heel flatterend, dus als je een buikje hebt, zie je dat meteen. Wat ik stiekem wel fijn vind, is dat je geen bh kan of moet aandoen onder dit jurkje.

Mijn sandalen heb ik al lang, heel lang. Ze zijn van New Look, maar ik kon ze natuurlijk nergens vinden. Ik vond wel een gelijkaardig paar, dat nog langere veters heeft. Ik vind gladiatorsandalen heel mooi, en het paar dat ik hieronder heb gelinkt zou ik zelf heel graag hebben. Echt een wishlist item, ik ga het zeker halen voordat ik op reis vertrek.

Ik draag nog eens mijn bruin-roze zonnebril die ik eens op een marktje kocht. Het is niet de meest kwaliteitsvolle zonnebril, want hij houdt de zon niet heel goed tegen, maar hij ziet er wel cool uit, vind je ook niet?

Omdat het jurkje heel open is aan de hals, vond ik het wel mooi om een halsketting toe te voegen. Deze is van SCMYK. Het is een simpel kettinkje met een schelpje, dat vrij kort is. Ik vind het prachtig!

Ze zijn niet heel goed te zien, maar ik draag ook een paar oorbellen. Het zijn oogjes met wimpers, en ze zijn zo cute! Deze bestelde ik bij Romwe, dus ze zijn niet enkel mooi, maar ook heel betaalbaar.

Jurkje: Primark // Sandalen: New Look // Zonnebril: ? // Halsketting: SCMYK // Oorbellen: Romwe

Wat vind jij van mosterdgeel?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.