L’Oréal Professionel Tecni.Art x Stuart Semple

Tecni.Art is jarig, en viert haar 25ste verjaardag met een exclusieve samenwerking met Stuart Semple, een Britse kunstenaar. Een lijn met acht verschillende producten, met elk een born-in-the-90s-geïnspireerde verpakking. Omdat Tecni.Art de partner in crime is van haarstylisten en -artiesten, past deze lijn echt helemaal bij het concept. Ik probeerde drie van de producten uit, en toon je vandaag de verpakkingen, en vertel je graag wat ik van de producten vind. 

Stuart Semple creëerde de verpakkingen voor deze limited edition. Semple is een Britse hedendaagse kunstenaar, die bekend is om zijn werken die veel popcultuur bevatten en ook erg geïnspireerd zijn op pop-art. Elk product uit de lijn heeft een ander design, en ik vind het idee dat je gewoon zelf een kunstwerk van een gerenommeerde kunstenaar in huis kan halen fantastisch. Wie wilt dat niet?

Tecni.Art is een professioneel merk van L’Oréal Paris, maar is wel vrij betaalbaar, en is verkrijgbaar bij haarsalons. Online kan je via de store locator gemakkelijk het dichtstbijzijnde salon vinden, zodat ook jij deze kunstwerkjes in huis kan halen.

De L’Oréal Professionel Tecni.Art x Stuart Semple Volume Lift is een mousse die je haar een volumeboost geeft. Breng de mousse aan op je haarwortels als ze nog nat zijn en blaas ze droog of style ze met je handen voor prachtig volume en controle.

Ik heb vrij lang en dik haar, en dat gaat nogal snel plat liggen. Daarom vind ik deze Volume Lift heel fijn: hij duwt mijn wortels als het ware naar boven, zodat mijn haar niet plat tegen mijn hoofd gaat liggen. Dat is alvast een goed begin!

Om die lastige babyhaartjes plat te krijgen, of om je haarstijl in model te houden, gebruik je deze L’Oréal Professionel Tecni.Art x Stuart Semple Fix Design. Het is een soort haarlak die geen residu achterlaat, maar je haar wel goed onder controle houdt.

Ik gebruik deze Fix Design vooral voor mijn babyhaartjes, want om de een of andere reden gaan die altijd recht naar boven staan. Ik hou hem op zo’n 20cm van mijn hoofd en spuit één keer op mijn haarlijn, en kam dan de korte haartjes zacht naar beneden. Het werkt perfect, en het ziet er niet plakkerig uit en voelt niet hard aan.

Voor deze laatste nam ik mijn rosse vriend er even bij. Nikola testte de L’Oréal Professionel Tecni.Art x Stuart Semple Web uit, een styling product om een messy look te creëren met veel structuur. Nikola houdt zelf meer van een strakke en cleane haarstijl, maar ik vind het stiekem wel sexy als zijn haar er een beetje rommelig uitziet.

De Web zorgt inderdaad voor definitie in het haar, en houdt het best goed op zijn plaats. Mijn mening: hij ruikt lekker!

Conclusie

Ik heb niet heel veel ervaring met de producten van Tecni.Art, maar deze samenwerking met Stuart Semple vind ik alvast leuk. De verpakkingen zijn origineel, en passen uiteraard goed bij mij, ‘cause I was born in the 90s, maar de producten zelf zijn ook heel fijn. Mijn favoriet is de Volume Lift, omdat je nooit genoeg volume kan hebben, vind ik!

De producten van Tecni.Art zijn verkrijgbaar in geselecteerde salons.

Heb jij al eens iets van Tecni.Art geprobeerd? Welke producten moet ik nog uittesten?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.