Urban Decay Beached collectie

Summer has arrived, en het is tijd om met z’n allen naar het strand te trekken. Onlangs kreeg ik een pakketje aan van Urban Decay, met dé zomercollectie van dit jaar. De Beached collectie is een lijn met producten en verpakkingen die me doen denken aan palmbomen, zon, strand en zee. Met véél warme tinten, en hier en daar een splash aan blauw kan je deze collectie niet laten liggen. Benieuwd naar de Urban Decay Beached collectie?

De Urban Decay Beached collectie bestaat uit drie producten: een oogschaduwpalette, een bronzer, en een lipstick die verkrijgbaar is in vier kleuren. Geef toe: enkel de doosjes waar de producten in verpakt zitten zijn al genoeg om je volledig in zomerstemming te brengen.

Als we naar het strand gaan, beschermen we onze huid door zonnebescherming te dragen, en uit de volle zon te blijven, maar voor een warm en zomers kleurtje kan je altijd een bronzer gebruiken. De Urban Decay Beached Bronzer is daar ideaal voor: hij warmt je gezicht op, maar zou ook geschikt zijn om mee te contouren.

De kleur van de bronzer is echt heel mooi. Hij is niet te licht en niet te donker, hij is wel warm maar niet té warm. Urban Decay zegt zelf dat je hem op je gezicht, maar ook op de rest van je lichaam kan gebruiken, voor een all-over zonnige look.

Het poeder is ongelooflijk zacht, en geenszins korrelig. De bronzer smelt heel mooi samen met mijn huid, dus mijn verwachtingen voor de bronzer op mijn gezicht zijn hoog!

Meestal gebruik ik om te contouren een donkerdere en koelere kleur, maar deze Urban Decay Beached Bronzer is ook heel mooi. Ik gebruikte hem zowel om te contouren als om mijn gezicht een beetje mee op te warmen, en het effect is prachtig en natuurlijk. Alsof ik een uurtje op het strand heb gelegen.

Hét paradepaardje uit de Urban Decay Beached lijn is uiteraard het Eyeshadow Palette. De verpakking is van karton, maar zoals we van Urban Decay gewoon zijn is het wel erg stevig, en voelt het kwaliteitsvol aan.

Het palette opent langs de kortste kant, dat had ik niet zien aankomen. Het is wel origineel, maar niet echt heel handig. Ik kies zelf toch voor de “normale” paletten.

De kleurtjes, daarentegen, stellen me helemaal niet teleur. De tinten zijn allemaal warm en doen me echt denken aan Californië, maar de twee blauwe tinten breken de warmte van het palette. Het zijn stuk voor stuk tinten die ik zou dragen, ze zien er prachtig uit.

Kijk nu naar die kwaliteit. Dit is toch ongeëvenaard? De oogschaduws zijn stuk voor stuk prachtig gepigmenteerd, en zijn fluweelzacht. Enkel Daybreak is net wat minder sterk gepigmenteerd, maar de rest is echt prach-tig.

De poeders zijn zo gemaakt dat ze tropische temperaturen weerstaan.

Een zomerse look op je ogen creëren gaat heel gemakkelijk. De poeders geven meteen veel kleur af, en blenden gemakkelijk samen. Ik gebruikte de warme tinten op mijn bovenste oogleden, en de twee blauwe tinten op mijn onderste wimperrand.

Ik vind het wel iets hebben, deze look. Ze zeggen vaak dat je warm en koel niet mag mengen, maar ik vind dat dat juist wél mag; zo maak je het net interessant.

De Urban Decay Beached Vice Lipstick is verkrijgbaar in vier kleuren, waarvan ik de felste heb. Rode lipstick past goed bij de zomer, vind ik, en dit exemplaar met warme ondertonen heet om vanzelfsprekende redenen 100 Degrees.

Op mijn lippen is 100 Degrees een stuk minder rood dan in de huls, maar daarom niet minder mooi. Het is een ontzettend mooie, warme rode tint. De lipstick heeft een erg glanzende finish, en houdt je lippen gehydrateerd, zelfs als de zon genadeloos schijnt.

De lipstick heeft een intense dekking, en blijft best goed zitten voor een glanzende lipstick.

Conclusie

Wat een prachtige collectie is de Urban Decay Beached lijn. De verpakkingen zijn superleuk, de tinten zijn uitzonderlijk goed uitgekozen, en de kwaliteit is indrukwekkend. Met deze collectie ben je helemaal klaar voor de zomer en het strand!

De producten van Urban Decay zijn verkrijgbaar bij de parfumerie en online.

Wat vind jij van de Urban Decay Beached collectie?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.