Diadermine Hydralist

Als je in een stad woont, krijgt je huid het hard te verduren. Wind, zon, vervuiling en temperatuurschommelingen kunnen je huid uitdrogen, en haar gevoeliger maken. De Diadermine Hydralist lijn is speciaal voor de jongere huid ontwikkeld, en beschermt de huid tegen stedelijke uitdroging. Drie producten die elkaar perfect aanvullen, en je huid snel én langdurig hydrateren. Vandaag vertel ik je er alles over. 

Ik kende Diadermine eigenlijk voornamelijk door hun anti-aging producten. In mijn gedachten was Diadermine eerder een merk voor de rijpere huid, maar met hun nieuwe Hydralist lijn spreken ze ook een jong publiek aan. Het is heel belangrijk om je huid te hydrateren, want op die manier kan ze stralen en blijf je er jong uitzien.

De Diadermine Hydralist producten bevatten veel hyaluronzuur – dat bekend staat om zijn sterk hydraterende eigenschappen – en ook een microalg uit de woestijn dat die hydratatie extra gaat boosten. Al deze fijne ingrediënten zitten in lichte formules, die snel intrekken en ook perfect geschikt zijn voor de vette huid.

De Diadermine Hydralist lijn bevat twee dagcrèmes, met elk een eigen, unieke textuur. De Hydrating Aqua Gel is een hele lichte crème met gelstructuur, die ontzettend glad aanvoelt en snel intrekt. De Hydrating Aqua Gel wordt aangeraden voor de normale tot gemengde huid, omdat hij zo licht is en dus de poriën niet zou verstoppen.

De gel werkt verkoelend, en maakt mijn huid meteen glad, zelfs na het eerste gebruik. Hij trekt snel in en laat geen residu achter, waardoor mijn huid er niet vettig uitziet en lang mat blijft.

De andere crème is de Silky Cream, en die is erg speciaal. Het is wel degelijk een crème die wat voller is, maar hij is toch heel luchtig. Deze Silky Cream wordt aangeraden voor normale tot droge huidjes, maar omdat hij zo luchtig is kan ik hem zeker ook gebruiken op mijn gemengde huid.

Ook deze crème werkt verkoelend, en trekt snel in. Hij is net wat voedender dan de Hydrating Aqua Gel, waardoor mijn huid na een tijdje wel wat vet wordt, maar dat heb ik eigenlijk altijd. Ik vind hem fijn!

’s Nacht kan je het Cocooning Mask gebruiken, want dat is een masker dat je huid doorheen de nacht herstelt van de uitdroging die de stad overdag heeft veroorzaakt. Het masker is opnieuw vrij licht, en verstopt de poriën niet, maar hydrateert de huid en maakt haar voller. Als ik het Cocooning Mask ’s avonds aanbreng, word ik wakker met een gladde, stralende huid.

Ten slotte zijn er ook nog drie “zakjesmaskers”: maskers in een verpakking voor eenmalig gebruik. Dit soort maskertjes doet mij zo hard denken aan vroeger. Toen ik nog in het middelbaar zat vond ik het zalig om met mijn vriendinnen in mijn slaapkamer een maskertjesavond te houden. De maskers van Diadermine Hydralist zijn schattige boosters die elk op hun manier je huid extra verzorgen.

Er zijn drie varianten:

  • Detox: Purely-Wow Mask
  • Cooling: The Morning After Mask
  • Express Hydration: Get Ready to Glow Mask

Conclusie

Diadermine is niet echt een merk waar ik heel bekend mee was, maar de Hydralist producten passen erg goed bij me. De producten zijn licht, hydrateren mijn huid heel goed en verstoppen mijn poriën niet. Zeker voor de zomer zijn de verkoelende crèmes een verademing. Bovendien zijn de producten budgetproof en gemakkelijk verkrijgbaar.

Hou jij ook zo van lichte producten?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.