Outfit: Just Summer

Soms mag een outfit gewoon simpel zijn. Zeker op warme dagen als deze heb ik geen behoefte aan ingewikkelde kledingstukken of oncomfortabele schoenen. Daarom deel ik vandaag een outfit die ik zou beschrijven als mijn perfecte zomeroutfit. Gewoon een shortje, een hemdje, en sandalen. That’s it. Lees snel verder als je wil weten hoe ik er in de zomer het liefst bij loop!

Ik koos items die je waarschijnlijk in elke winkel vindt: een los hemdje, een denim short, en sandalen. Deze outfit is voor mij de perfecte zomeroutfit, zowel voor thuis als voor op vakantie. Je mag er dus zeker van zijn dat deze outfit meegaat naar mijn reis naar China!

Het hemdje dat ik draag is een hemdje met een los stofje, en witte en blauwe streepjes. Ik vind het vooral leuk dat het hemdje er zo casual uitziet, en dat het zo mooi “bloest”. Dit hemd heeft driekwartmouwen, en aanvankelijk vond ik dat niet zo fijn, maar eigenlijk is dat juist wel handig. Ik stroop mijn mouwen vaak op, en dat gaat met dit hemdje extra gemakkelijk.

Ik kocht dit hemd een tijd geleden bij Bershka, maar ik denk dat het uitverkocht is want ik kon het niet terugvinden. Gelukkig is dit een item dat je heel gemakkelijk vindt.

Het probleem dat ik altijd heb met shorts, is dat ze véél te kort zijn. Ik koop mijn shortjes altijd al een paar maten te groot, maar dan nog bedekken ze niet genoeg, naar mijn mening. Mijn kont is best “aanwezig”, dus de zoektocht naar een short waar mijn billen helemaal inpassen is er eentje van tamelijke omvang. Mijn broekmaat is altijd een 32 of 34, maar als ik een short koop, ga ik standaard voor een 38. Maar dan heb ik vaak het probleem dat het veel te los zit in mijn taille. Struggles!

Vorige zomer in Boedapest vond ik bij Stradivarius een short waarvan ik meteen wist dat hij anders was dan alle anderen. De pijpjes zijn wat langer, en inderdaad: het paste perfect. Ik moet toegeven dat ik sinds vorig jaar een beetje ben bijgekomen, dus op dit moment zouden de pijpjes voor mij nog een paar centimeter langer mogen, maar ik klaag niet.

Ik draag dezelfde sandalen als vorige week, dit zijn oprecht mijn favoriete sandalen. Vorige week vertelde ik al dat ik ze  lang geleden bij New Look kocht, en dat ze dus niet meer verkrijgbaar zijn, maar opnieuw: deze sandalen zijn vrij basic, dus je vindt gemakkelijk een gelijkaardig paar in andere winkels.

Mijn zonnebril heb je ondertussen ook al duizend keer voorbij zien komen, want het is mijn zonnebril op sterkte van Polette.

Hemd: Bershka // Short: Stradivarius // Sandalen: New Look // Zonnebril: Polette

Wat is voor jou de perfecte zomeroutfit?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.