Ik bestelde een collage van IXXI

Ik heb gisteren iets superleuks gedaan! Vorige week had ik een fotocollage besteld van IXXI, en die heb ik gisteren in elkaar gepuzzeld. Het voorbije jaar heb ik een paar leuke reisjes gemaakt, en die foto’s wilde ik graag “vereeuwigen”. Wat is er leuker dan die foto’s op te hangen in je interieur? Ik stelde een collage samen van mijn leukste foto’s, en vandaag zie je het resultaat! 

Het werk begon al met het samenstellen van de collage. Ik ben niet heel goed in design, dus het was even puzzelen, maar uiteindelijk ging ik voor een collage van 60cm op 160cm. Hij heeft 21 vakjes, dus ik koos 21 foto’s uit die me doen denken aan de leukste reizen van het voorbije jaar.

Al een paar dagen nadat ik mijn bestelling plaatste kreeg ik de doos aan, die verdacht klein was. Het is de bedoeling dat je de foto’s zelf aan elkaar puzzelt.

Gelukkig zit er een handleiding bij het pakket, en op zich is het niet zo heel moeilijk. Ik moet toegeven dat ik best wel lang ben bezig geweest aan het puzzelen, maar dat kwam voornamelijk doordat de collage best wel groot was, en ik moeite had met het klikken van de kruisjes.

Maar uiteindelijk is het me wel gelukt, jeej! Toen hij ophing was ik best wel trots op mezelf, haha.

En dit is het resultaat. Het is een beetje eclectisch, maar dat vind ik wel oké. Ik vind het leuk dat ik nu een persoonlijk stuk heb dat mijn bureau een beetje opfleurt. Mijn conclusie: een IXXI fotocollage is echt een leuk idee, waar je veel kanten mee op kan. Maar: probeer ervoor te zorgen dat iemand je helpt bij het in elkaar puzzelen van de collage, al is het maar om gezelschap te hebben tijdens het klikken.

Heb jij een fotocollage ophangen?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.