Outfit: Little Black Everyday Dress

Vorig weekend vond ik het eigenlijk te warm om kleren aan te doen, maar ik besloot dat ik niet in m’n ondergoed naar buiten kon dus deed ik zo weinig mogelijk aan. Uiteindelijk vond ik het best nog een leuke look, met een little black dress, maar dan de overdagversie. Ik draag heel graag hele simpele stukken, dus mijn jurkje van vandaag heeft een ereplekje in mijn kleerkast gekregen. 

We zouden naar het strand gaan, dus ik had mijn bikini aangetrokken. Daarvoor was dit basic t-shirtjurkje de perfecte cover-up. Dit is een heel goedkoop en simpel jurkje, ik bestelde het op Romwe, en het kostte nog geen tien euro. Ik had verwacht dat de kwaliteit niet fijn zou zijn, maar de stof is echt lekker zacht! Aanrader!

Omdat ik eigenlijk liever niet eens haar zou willen hebben, besloot ik een haarband te dragen. Als het heel warm is, is mijn haar er altijd te veel aan. Het is zwaar, het is overal en ik zweet als een gek op mijn hoofd en in mijn nek. Een haarband is echt een redding, en deze van Atelier des Femmes kreeg ik in een perspakketje van Gliss Kur. Over de producten krijg je binnenkort zeker een review, maar bij deze weet je meteen dat de haarband alvast goedgekeurd is: er zit een ijzerdraad in, waardoor hij precies blijft zitten hoe jij wilt.

Verder draag ik opnieuw mijn enige paar sandalen, die van New Look zijn, maar die al laaaaaang niet meer te verkrijgen zijn. Het linkje hieronder is dus een lookalike dat ook heel mooi is, en op mijn wishlist staat! Ik deed een fijn kettinkje om, met een driehoek – mijn favoriete vorm – en ik zette mijn gouden zonnebril op voor extra swag.

Jurkje: Romwe // Haarband: Atelier des Femmes // Sandalen: New Look // Ketting: Musthaves // Zonnebril: Quay Australia

Wat doe jij aan als het eigenlijk té warm is om kleren te dragen?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.