OGX Coconut Water

Kokoswater is supergezond, het bevat heel veel voedingsstoffen en vezels, en het herstelt een goede vochtbalans. Stel je voor dat je dat wondermiddeltje kan gebruiken om je haar mee te verzorgen, zodat ook je haar van al die voordelen kan genieten. Dat kan nu, dankzij OGX, want zij brachten een shampoo en conditioner uit met kokoswater die de dorst van je haar lessen en heerlijk ruiken naar kokosnoot. Benieuwd? Ik probeerde ze alvast uit! 

Ik heb al vaker producten van OGX uitgeprobeerd, en ik moet toegeven dat ik er wel een beetje een zwak voor heb. De flessen shampoo en conditioner zien er zo knuffelbaar uit, en zijn gevuld met heerlijk geurende verzorging. Zo ook deze OGX Coconut Water shampoo en conditioner.

Ik was heel benieuwd en wilde ze heel graag eens uitproberen, maar ik heb één bezorgdheid: ik hou niet van de geur van kokos in producten, omdat dat vaak heel chemisch ruikt. Het eerste dat ik dus deed toen ik de flesjes aankreeg, was ze openen en eens goed snuffelen. Goed nieuws: dit is niet die artificiële kokosgeur, maar echt hoe een kokosnoot ruikt als je hem opent. Oef! Ik kon ze dus gaan testen.

De OGX Coconut Water shampoo belooft hydratatie zonder het haar te verzwaren. De shampoo is doorzichtig, wat erop wijst dat hij voor volume zal zorgen. Dat kan zeker kloppen, want als je haar gehydrateerd is, krijgt het meer body, en omdat de shampoo niet verzwaart zal je haar niet slap naar beneden gaan hangen.

Jongens, die geur. Wauw. Mijn haar ruikt superlekker, en blijft ook lang naar kokos ruiken. Dankzij de lichtheid van de shampoo is hij heel geschikt voor vet haar. Ik merkte dat mijn hoofdhuid lang fris bleef, zeker voor mijn vettig kopje.

Ook de geur van de OGX Coconut Water conditioner is heerlijk, echt een feest in de douche. De conditioner en de shampoo bevatten allebei kokoswater, elektrolyten en kokosolie; je kan er dus zeker van zijn dat je haar genoeg heeft gedronken na de wasbeurt. De conditioner is ook heel licht, en verzorgt mijn puntjes en lengtes en maakt ze mooi glad, zonder mijn haar in slierten te veranderen.

Conclusie

Yummy, de OGX Coconut Water shampoo en conditioner zijn dé musthave voor kokoslovers en mensen met vet haar die toch wat verzorging willen. De producten zijn licht en verzwaren mijn haar niet, maar laten wel de meest tropische en zachte geur achter. OGX Coconut Water zal ongetwijfeld de dorst van jouw haar ook lessen.

Trouwens, je kan de producten van OGX ook in kleine travelsizes vinden. Ze zijn heel schattig, en ik ga er zeker een paar inslaan van de Coconut Water lijn voor mijn volgende trip!

Hou jij van kokosgeurtjes?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.