Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour

Yes, het is weer make-up maandag en vandaag is het all about lips. Ik kreeg een paar kleurtjes van de Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour opgestuurd, een kiss-proof, touch-proof, waterproof liquid lipstick. Het liefst draag ik elke dag een liquid lipstick, want die zijn vaak heel dekkend en blijven stevig zitten. Rimmel heeft vaak hele fijne lipsticks, dus deze wilde ik graag uitproberen. Benieuwd naar de Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour? Vandaag probeer ik vier kleurtjes uit! 

De Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colours zijn vloeibare lipsticks die heerlijk licht op de lippen zouden zijn en ontzettend goed blijven zitten. De kleuren zijn volledig mat, en volgens Rimmel heel gewaagd!

De vier kleurtjes die ik opgestuurd heb gekregen zijn (van links naar rechts):

  • Raw Embrace
  • Troublemaker
  • Love Bite
  • Urban Affair

Wauw, ze zijn heel dekkend en intens gepigmenteerd. Hierboven zien ze er nog glanzend uit, maar na een paar seconden drogen ze volledig mat op, en zijn ze moeilijk van de huid te krijgen. Qua houdbaarheid zitten we alvast goed, dus!

Wat de tinten betreft: de eerste tint, Raw Embrace, is véél te licht voor mij, maar de andere tinten zien er best mooi uit.

Raw Embrace is een héle nude tint die niet mooi egaal aanbrengt. Ik hoeft niet veel te zeggen: de foto spreekt voor zich.

Ik moet er wel bij vertellen dat hij er waarschijnlijk mooier uitziet bij mensen met een lichtere huid en lichtere lippen.

Het is moeilijk om ze te zien, maar ik heb effectief lippen op de foto hierboven. De Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour in de kleur Raw Embrace is jammer genoeg geen match voor mij, want hij matcht bijna perfect bij mijn huidskleur, waardoor het lijkt alsof ik geen lippen heb.

Troublemaker is al veel beter. Gelukkig, want na Raw Embrace had ik geen al te hoge verwachtingen meer van de Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour. Deze tint maakt veel goed: hij dekt mooi en heel egaal, en geeft mijn lippen een prachtige kleur.

Ik had Troublemaker net wat neutraler van kleur verwacht. Hij is lichtjes naar de koele kant en vrij donker. Ik vind hem wel heel mooi!

Love Bite is een warme tint, en ik hou van warme tinten, dus dit kleurtje scoort zeker bij mij. De lipstick dekt egaal en ziet er mooi uit op mijn lippen.

Ik denk dat Love Bite mijn favoriet is van de vier tinten die ik vandaag probeer. Hij is een beetje bruin-rood, en matcht toevallig met mijn oogmake-up!

We sluiten af met een koele, vampy tint: Urban Affair is een donkerpaars, dat niet honderd procent egaal dekt, maar dat is vaak zo bij donkere lipkleuren.

Ik hou wel van een donker lipkleurtje, en zelfs deze koele Urban Affair vind ik mooi staan. Hij voelt inderdaad heel licht op mijn lippen en is héél mat!

Conclusie

Ik heb gemengde gevoelens over de Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colours. De dekking verschilt een beetje per tint, en de kleur Raw Embrace is echt de lelijkste kleur ooit – voor mij, dan; ik denk dat hele lichte types hier best mooi mee kunnen staan. Mijn favoriete tint, Love Bite, dekt dan weer wel heel mooi en is een echte aanwinst voor matte-lip-lovers! Ook positief: ze blijven héél goed zitten, voelen comfortabel aan op de lippen, én ze zijn ook erg budgetproof.

Hou jij ook zo van matte lippen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.